Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maalaaplacz

co dorosli faceci widza w nastolatkach?

Polecane posty

PAKITO, za to ona dość szybko z Tobą skończy jak na moje oko :) Tobie stuknie 30... Powoli będziesz się marszczył. A ona... dopiero żyć zacznie. Myślę, że prędzej czy później będzie chciała "zaszaleć" i niekoniecznie z Tobą :D Oczywiście ja tylko domniemywam :)

Gość ytnjl
noo w tym temacie powinnien facet kciukiem sie wypowiedziec co jego starego goscia po 30stce pociagalo w 16latce :D

Gość Jamallll
A ja i moja żona mamy po 30 lat i nie ukrywam że fascynują mnie młodziutkie dziewczyny, sam się nie raz na tym łapie, moja żona może i jest ładna zadbana, ale nigdy nie dorówna śliczniutkiej zgrabnej 18.

Jamalll tak samo Ty nie dorównasz przystojnemu, gorącemu dwudziestolatkowi ;) I Twoja żona też to zauważa :D

Gość RYBA_..
Jamallll mam podobnie tylko my też jesteśmy w tym samym wieku z moją żoną, mamy po 32 lata ,i jak nie wiem co podobają mi się takie młode dupeczki, te ciałka jędrne, skóra świeża, nawet te które są spalone po solarium i tak są świeżutkie i pachnące. Ah te kuszące licealistki.

Gość RYBA_..
Wredna Suka... facet cie zdradził czy w dupe kopnął że się tak bulwersujesz??

Ja myślę, że jeśli miłość jest prawdziwa to wszystko może przetrwać różnice wieku i inne laseczki i lachony chodzące po ziemi. Dlaczego podziwiamy sztukę? Bo jest piękna, tak samo można podziwiać młode ciało, będąc wiernym swojemu partnerowi. Może to po prostu nie było to.

a póżniej tak ma kobieta zamężna; Seksistowskie przykazania dla dobrej żony PO PIERWSZE: Ciesz się, ze w ogóle ktoś cię zechciał. PO DRUGIE: Nie myśl, że jak już cię zechciał, to możesz przytyć 20 kg i łazić po domu jak łazęga. PO TRZECIE: Daj mężowi trochę luzu. I tak jest w szoku, że ożenił się właśnie z Tobą. Trochę to potrwa. Jeszcze jakiś czas będzie się upewniał czy wybrał dobrze... PO CZWARTE: Pamiętaj, piwem mąż się nie zatruje. PO PIĄTE: Nie wypytuj go stale, gdzie był i co robił, próbuj sama dedukować. Nawet nie masz pojęcia, jak takie pytania irytują. PO SZÓSTE: Uważaj żeby zupa nie była za słona za często. PO SIÓDME: Jak zobaczysz szminkę na ustach lubego, nie wydzieraj się niepotrzebnie, może ratował komuś życie metoda usta-usta. PO ÓSME: Wyrzuć wszystkie kolorowe czasopisma. Tyle w nich mądrości ile w głowie przeciętnej kobiety - niewiele. PO DZIEWIĄTE: Nie łap męża na ciążę, bo możesz się przeliczyć. PO DZIESIĄTE: Wyskocz czasem do dobrego klubu nocnego, popatrz na lepsze od siebie. Uczyć trzeba się całe życie.

Gość Gonić staruchy
W nastolatkach widzą to, czego nie widza w starszych. Przede wszystkim nie zawracaja dupy, nie stwarzaja niepotrzebnych problemów. Jak trzeba to są dostępne 24h na dobę. Czy te starsze moga to samo o sobie powiedzieć? A jak już osiagną 20-tkę, to pogonić staruchy :))) Młodsze nadchodzą!

No weźcie przecież jakby tak było każda kobieta po 20 nie miałaby faceta. A przecież jest tyle dobranych par... Czy można się ciągle uganiać za młodą dupa, kiedy w domu dobra, kochana kobieta, ciepło i czułość.

Mnie ? :D Nie :) Nie lubię w ludziach tego, że nigdy nie doceniają tego co mają :D Nie musi mnie nikt zdradzić, żebym miała swoje ideały :D Nie sądzisz?

Wredna Suka ma rację, ludzie nie doceniają tego co mają a potem żałują.

Gość __________--------------------

Gość dorośli faceci widzą w
nastkach mokre i ślizgie piczki, i głupotę. :p

Gość uwazam ze nawet nie chodzi
o infantylizm nastolatki, one nie musza byc glupie same w sobie chodzi o ten brak zyciowych doswiadczen. dwudziestoparolatka nie uwierzy latwo w kazdy tekst faceta, ona sobie zdaje sprawe jak to wyglada. nastolatka natomiast wezmie za dobra monete kazda glupote, bedzie wierzyc w to ze jest wyjatkowa dla faceta, bedzie na niego czekac i patrzec jak w obrazek ;) i zgadzam sie z wredna, faceci ciagle uwazaja sie za "dar od boga". otoz dordzy panowie nie jestescie ani wyjatkowi ani nie zaslugujecie na cos szczegolnego ;P jezeli 28 wyglada gorzej od 18 to to samo tyczy siefacetow. nie mlodniejecie.. ale co ciekawsze nawet nie madrzejecie ;p

Gość wituś-sprytuś
młode cipeczki

Gość God
Dnia 11.05.2009 o 18:45, Gość Gonić staruchy napisał:

W nastolatkach widzą to, czego nie widza w starszych. Przede wszystkim nie zawracaja dupy, nie stwarzaja niepotrzebnych problemów. Jak trzeba to są dostępne 24h na dobę. Czy te starsze moga to samo o sobie powiedzieć? A jak już osiagną 20-tkę, to pogonić staruchy :))) Młodsze nadchodzą!

20 latka to nadal swiezutka i młoda dziewczyna jest, nic się nie zmienia w tym czasie, macie chore myślenie 

Gość Gosc
Dnia 11.05.2009 o 17:44, Gość Boże chryste napisał:

Wiesz co, niestety ale żyjemy w wyjątkowo informatywnej cywilizacji zachodu. Niedługo się okaże, że człowiek gotowy na posiadane dzieci, dopiero po 40tce. 21 latka 5 tys lat temu, to już była stara baba z cyckami do kolan, która miała przynajmniej 6-tke dzieci. 200 lat temu, normą były ślubu dziewczyn w wieku 13-16 lat i rodzenie dzieci. Zaś człowiek może i jest w stanie żyć 120 lat- ale zamknięty w hermetycznej kabinie 😄 Nie mówimy o SF, tylko o warunkach, do których przystosowała nas adaptacjach naturalna. W naturalnych warunkach człowiek zasuwa za zwierzyną, kaleczy się, je pół zgniłe między etc... Śmiertelność była naprawdę ogromna i rzadko kiedy, przekraczała 4-tke- i do tego, ludzkośc jest przystosowana!

Lecz się, 13-15 nie są atrakcyjne. 

Gość Gość

Wiesz co, niestety ale żyjemy w wyjątkowo informatywnej cywilizacji zachodu. Niedługo się okaże, że człowiek gotowy na posiadane dzieci, dopiero po 40tce. 21 latka 5 tys lat temu, to już była stara baba z cyckami do kolan, która miała przynajmniej 6-tke dzieci. 200 lat temu, normą były ślubu dziewczyn w wieku 13-16 lat i rodzenie dzieci. Zaś człowiek może i jest w stanie żyć 120 lat- ale zamknięty w hermetycznej kabinie 😄 Nie mówimy o SF, tylko o warunkach, do których przystosowała nas adaptacjach naturalna. W naturalnych warunkach człowiek zasuwa za zwierzyną, kaleczy się, je pół zgniłe między etc... Śmiertelność była naprawdę ogromna i rzadko kiedy, przekraczała 4-tke- i do tego, ludzkośc jest przystosowana!

Jesteś chorym prymitywem z falsyzywmi informacjami.21 latka to bardzo młoda kobieta, sama miałam tyle lat i byłam wtedy sexowna dziewczyna a nie stara babą. Wy chcecie jak najmłodsze i wam sperma do mózgu uderza.Jak można podniecać się takimi co mają nawet 16?Jakieś uboki w głowie macie czy cos 🙂

Gość Gość.

Jesteś chorym prymitywem z falsyzywmi informacjami.21 latka to bardzo młoda kobieta, sama miałam tyle lat i byłam wtedy sexowna dziewczyna a nie stara babą. Wy chcecie jak najmłodsze i wam sperma do mózgu uderza.Jak można podniecać się takimi co mają nawet 16?Jakieś uboki w głowie macie czy cos 🙂