Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEDE BARDZO WDZIECZNA

Prosba do osob dobrych z angielskiego bo wiem ze takie tutaj sa

Polecane posty

prosze o sprawdzenie tego tekstu i poprawienie ewentualnych bledow I' m interesting this job because i like to help eldery or disabled people in their everyday life . I know that this people very often to overcome dificulties in their life. My help - I TU NIE WIEM JAK NAPISAC POPRAWNIE ZE MOJA POMOC MOZE ULATWIC IM ZYCIE can ulatwic im zycie . PREVIOUS EXPERIENCE I have experience because because one years ago I looked after my grandmother. At first I helped to her three times on week but later she was ill and I looked after everyday, also during the nights . I must made feed , tea and coffee and prepared meals . I gave to her diferent medicine , very shaddock for example pils and sprinkled eyes. During AmElKa:) (10-05-2009 17:13) During my learned at studies I knewn the girl who is disabled and I help her a little at school and the in her house. JAK NAPISAC PO ANG. ZE MAM NADZIEJE ZE NADAJE SIE DO TEJ PRACY??? CO ZNACZY iN WHAT CAPACITY IS THIS PERSON KNOW TO YOU ?? BEDE BARDZO WDZIECZNA OSOBIE/OM KTORE MI POMOGA . TO DLA MNIE BARDZO WAZNE !!!

JESZCZE RAZ LADNIE PROSZE A MOZE TY LADACO JEDNAK MOZESZ POMOC ?

Pomoge ale tylko troche, bo uwazam ze zadania domowe samemu trzeba odrabiać: prosze o sprawdzenie tego tekstu i poprawienie ewentualnych bledow I\' m INTERESTED IN this job because i like HELPING eldery or disabled people in their everyday life . I know that thESE people very often HAVE TO to overcome dificulties in their EVERYDAY life. I STRONGLY BELIEFE I CAN MAKE THEIR LIFE EASIER.

DZIEKUJE BARDZO PANI LEKTORKO:-) SLICZNIE DZIEKUJE A NAWIASEM MOWIAC TO NIE JEST ZADANIE DOMOWE A BARDZO WAZNA DLA MNIE SPRAWA DZIEKUJE JESZCZE RAZ JESLI BY KTOS ZERKNAL JESZCZE TO POTRZEBA MI PRZETLUMACZYC JESZCZE ZDANIE : POSTARAM SIE MOC TYM LUDZIA UZYSKAC WIEKSZA NIEZALEZNOSC

Gość profesór doktór
lektorka ang. nawaliła takich błędów, ze aż żal :O believe a nie beliefe I like to help jest zupełnie poprawne (no, może lepiej byłoby would like to help) złośliwie ci podpowiedziała - lepiej sama odrób tę pracę

Przepraszam Moj bląd. Ma byc oczywiscie believe. Co do like i help- zawsze lepiej jest like plus koncowka ing. Pozdrawiam.

Gość wszystko źle ci napisała
to nie lektorka tylko jakiś pryszczaty gówniarz

Gość a od kiedy do założenia biura
postaram sie moc tym ludzia uzyskac wieksza niezaleznosc - ale przetłumacz to najpierw na polski :D

dziekuje kazdemu za pommoc zdanie : postaram sie pomoc tym ludziom miec wieksza niezaleznosc w czynnosciach zyciowych

hahaha podszywaczu chyba to tylko tobie chodzi po glowie praca w agencji

Gość angielski-prosze
Think what lightning won't hit you :P///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gość arabeska777
Moze tak.. I am interested in this job, because I like helping eldrely and disabled people in their everyday life.I know, that people with special needs or old people have to overcome dificulties in their life.I strongly believe, that I can make thier life easier. I am experienced in this field, because one year ago I was taking care of my sgrandmother.At the beginning I was helping here 3 times a week, but later she got sick and I had to look after her every day and night ( mozesz napisac 24/7).I had to prepare her meals and feed her.Also I had to make sure, that she gets her medicine on time. Also during my study I was helping one disable girl with her school and house duties. I hope I am the right candidate for this job.I would welcome the opportunity to discuss my suitability for this position in person. Please contact me should you require any further information. Thank you for your kind consideration.