Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicolca

Na zaręczynach moja matka powiedziała,że miałam 9 facetów i się wyszalałam ibędę

Polecane posty

wierną żoną bo wszystkiego spróbowałam.A ja przyszlemu męzowi wspomnialam o jednym a i tak miał mnostwo z tym problemów i mnie obrazał. A teraz wogole nie chce ze mną gadać. Matce powiedział że to jakas patologoiczna rodzina ze tak zgadzała sie na kurestwo Czy tylko u mnie tak jest

Gość Samotnyy
A ile masz lat?

Gość Lodziareczka
No nie dziwie sie reakcji narzeczonego

Gość Badacz sprawy
Fakt, patologlia ze szok skoro mamusia chwali, pewnie taka sama byla :o jestes corka ku@wy i zlodzieja :classic_cool:

Nicolca, skoro ten facet nie akceptuje twojej osoby, to nie powinnaś wychodzić za niego za mąż.

Gość to nie chodzi o to tłumoki
nie chodzi co panna młoda robiła, ani z iloma sie przespała. Ona łże jak pies!!- o to w tym chodzi. I o to ma pretensje narzeczony. O kłamstwo.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dokladnie to klamczucha!

Gość no to tak
No wspolczuje. Ze tez mamusia wie takie rzeczy i jeszcze gada o nich. Taki tekst walnac, to trzeba byc idiota.

Gość Czesiooo
Kłamstwo to raz,a 9 partnerów 2.Dziewczyna pewnie za duzo latek nie ma,a 9 partnerów to troche sporo.NIe sadzicie?

Znalazły się szczere. Narzeczony patrzyła na nią jak Arab na Żyda, po tym jak powiedziała mu o jednym byłym partnerze. I waszym zdaniem powinna była powiedzieć mu o ośmiu pozostałych ? To by nie było rozsądne. To że zrobiła to za nią jej matka, świadczy o braku rozsądu jej matki.

1. Matka nie powinna palnąć takiej głupoty - nie jej sprawa jak wygląda życie seksualne córki. Aha... i skąd wiedziała ile miałaś partnerów w łóżku? ;) 2. Szczerość to podmurówka każdego związku. 3. Faceta ma prawo wiedzieć ilu partnerów przed nim było. Nie ma prawa natomiast oceniać i oczerniać osoby którą \"kocha\"? :D:D Ja rozumiem obie strony ;) Aha... nigdy wina nie leży tylko i wyłącznie po jednej z nich... :D

Ale czy ja go zdradzilam bo zachowuje ie jeszcze gorzej niż bym go zdradziła? Większość kobiet nie mowi o wszystkich bylych partnerach.

Gość bojaźń
jak ty sobie z nim życie wyobrażasz? on cię nie kocha tylko jakiś zmyślony ideał, do którego nijak nie pasujesz. za chwilę każe ci zrobić operację cycków, bo są nie takie jakby chciał. Dla mnie sprawa jest jasna. Albo akceptuje i kocha cię taką jaką jestes, albo niech idzie szukać dziewicy na białym jednorożcu. Ja kiedyś próbowałam się wybielać przed facetami ite związki były do dupy, takie życie w kłamstwie jest bez sensu. Zaryzykowałam i jednemu powiedziałam wszystko jak jest, wyłożyłam całą prawdę, nie ukrywałam swoich wad i... jesteśmy ze sobą 10 lat, jestem szczęśliwa i on też. Tak jest najlepiej. Kocha mnie taką jaka jestem, a nie taką jaką on by chciał. Przemyśl to wg mnie nie powinnaś za niego wychodzić, on ci życie zmarnuje.

no tak głupi było sie przyznać ze byli ich tylu he he.. nie widze przyszłości dla was skoro on nie akceptuje twojej przeszłosci, bedzie kiepsko, radze jeszcze raz sie zastanowić czy on mimo wszytsko chce być z toba.... mamusie ppewnie maila dwa razy tyle ;-) tak z ciekawosci a ile masz latek?

Gość fretka2985
dla mnie to ten facet jest bez mózgu,uciekaj od niego jak najszybciej,skoro teraz robi ci jazdy z takigo powodu to co bedzie gdy wyjdziesz za niego za mąż?paranoja jakas. koniec świata,9 facetów miała!!!!,niech idzie sie zabic bo jego przyszła nazeczona miała AŻ tylu... cyrk na kólkach...jak dla mnie. sam pewnie nie był lepszy i próbuje zagłuszyć wyrzuty sumienia poprzez oczernianie Ciebie...

U mnie sytuacja podobna, mąż często wyżywa się sie na mnie bo nie byłam dziewicą...Szczegolnie po wizytach mojej najlepszej przyjaciołki z jej mężem który ją \"rozdziewiczył\" (przed ślubem :) ), a jaki jest dumny, że taka ponętna seksi kobieta czekała na niego, i przy każej okazji przypomina mjemu z pogardą że ozenil się z używaną a ten na mnie się wyżywa...

Gość mi sie skojarzyło
skąd mama wiedziała o partnerach? moze po córeczce chodzili do mamusi...?

A czem dziwicie się,że mama wiedziała o partnerach?Pogratulować tylko dobrych relacji z mają,ale fakt faktem,trochę palneła. Niemniej nie widze szans na taki związek,skoro koleś Cię nie akceptuje.Nie ma sensu być z kims kto przez kolejne lata będzie wypominał Ci coś co warte wypominania nie jest.

OMG,byłam u okulisty i nic nie widze,stąd literówki :P *czemu i mamą,a nie mają :P

Gość jakiś politolog kocyk jest tu

Gość lubiany
po prostu sie boi że cię nie zaspokoii, albo ma fobie na tym że żeni siez twoimi byłymi a nie z tobą

Gość Sufitowy
A jakie to ma znaczenie, ilu facetów miałaś przed nim? Powinien się raczej martwić, ilu facetów bedziesz miała po nim. Jak sie facet teraz tak zachowuje, to potem już bedzie tylko gorzej. Wiem z doświadczenia, bo sam jestem facetem. Olać i zamienić na inny model, bo będą kłopoty.

Tak mu powiedziałam że najwazniejsze że będzie ostatnim a on że ostatni są frajerzy.

Gość z liścia babie
Facet jakby miał 9 kobiet przed Toba no to kurwa jest ok,ale dziewczyna powinna być dziewicą do slubu. Co za mentalność.

jakiś politolog kocyk jest tu- co tam pierdolisz bo nie rozumiem?

cześc prawiczek a jakby z 9 tylko anal uprawiala wybaczyłbys??

Gość hmmmm2
To może taki eksperyment.... Może niech każda kobieta/narzeczona/żona powie szczerze ilu było przed tym \"ostatnim\" a faceci niech zrobią to samo i niech się wyspowiadają z ilości wyrwanych panienek na jedną noc i wizyt w burdelach swoim dziewczynom/żonom itd. Czyli kawa na ławę... potem niech napiszą jak to się skończyło... policzy się statystyki związków które przetrwały (prawiczków i dziewic nie liczymy...) a które się rozleciały i z matematycznego punktu widzenia odpowiemy czy w większości przeszłość ma znaczenie czy nie ... tylko czy znajdą się chętni...