Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfd

czy kobiety lubią wrażliwych facetów?

Polecane posty

Gość fdfd

Gość 198cm
lubią.... . . . . . . . . . . . .. . . . . . się z nich pośmiać...

Gość Kolportaz
O tak! I wszyscy rolujcie sie na wzajem, wyglada na to ze czas temu sprzyja, okradajcie sie (takze z uczuc) wykorzystujcie, porzucajcie (i wyrzucajcie, jak zuzyta szmate) i oszukujcie. Piekne widowisko rozpaczy i posmiewisko...

Gość no to tak
Ja nie lubie wrazliwych facetow.Bylam z takim ponad rok i tak naprawde wiekszego egoisty nie spotkalam. Byl bardzo uczuciowy,ale tylko w stosunku do siebie,a okazywanie empatii przychodzilo mu tylko wtedy latwo, gdy wiedzial,ze moze wykorzystac to do swoich celow. Wiec teraz podchodze z cynizmem do takich gogusiow i nie wierze w ich dobre intencje.

no to tak-jakbym czytala o sobie...do dupy z wrazliwymi...chce prawdziwego faceta,a nie bekse i analizatora

hehe moja ex tez mi to zarzuciła - ale skoro innych od egoistów wyzywasz to napewno sama nie jesteś lepsza i pewnie z trudem Ci przychodzi zrobić coś dla partnera tak sama z siebie:P

nie,ale po pewnym czasie widzisz,ze jednak jestes wykorzystywana i mechanizm obronny sie wlacza...dopiero moj obecny,po dlugim czasie dal mi wiare w normalne zwiazki..i nigdy wiecej wrazliwcow..znaczy,nie zamierzam juz nigdy zmieniac partnera:)

Gość no to tak
hehe...jakos malo dbal o mnie, bo wolal kolegow. Ja bylam prawie zawsze dla niego (teraz wiem,ze to byl blad), w koncu sie obrazil i przestal mnie znac. Gdy chcialam porozmawiac, udal,ze nie wie kto dzwoni :D :D :D Jak dziecko!!!!

Ale chyba trochę racji w tym jest że wrażliwcy wymagają od kobiet więcej:P

no to tak - to chyba nie żaden wrażliwiec był:P coś Ci się pomyliło:P

byl byl..moj tez musial najpierw sie kolegami nacieszyc,a potem ewentulanie czas dla mnie,a mi nie wolno bylo wyjsc z kolezanka na obiad,bo sie martwi i jest zazdrosny...i ciagle analizy stanu naszego zwiazku..i naprzemiennie wierszyki i slowa typu "nie ufam ci" (bo nie powiedzialam mu jednej ploty), "miedzy nami juz nigdy nie bedzie tak samo" i dramat w oczach...smiac mi sie teraz z tego chce..i jakbym go spotkala,to bym mu chyba plunela w twarz :D

wierszyki rozumie , ale żeby wrażliwiec wolał swoich kumpli niż własna dziewczyne :P to juz nie gra:P a co do zazdrości hmmm no z kolezankami to powinien puścić , kwestia zaufania powino w nim wzbudzić poczucie zagrożenia - ale żeby w kólko powtarzać ze nie ufa - cos nie gra z tymi wrażliwcami waszymi:P

>> wrażliwcy wymagają od kobiet więcej Ja wymagam tylko trzech rzeczy - połykania, ciepłego obiadu i uprasowanej koszuli. czy jestem wrażliwcem? :classic_cool:

Gość axelll
Zygmunt Wstrząs to bylo dobre heheehe A tak po za tym to dziewczyny, ktre sie tutaj wypowiadaja mialy chlopakow egoistow a nie zadnych wrazliwych. Vampire ma racje.

Gość Kolportaz
Co za teatr rozpacz i glupoty. OD kiedy wrazliwy czlowiek dba tylko o siebie i zachowuje sie jak dziecko? Mylicie pojecia, nie potraficie nazywac rzecezy po imieniu... ale czego wymagac...

Gość lubią wrażliwych
ale nie zbyt wrażliwych

Gość Kolportaz
A szczegolnie glupie sa laski... widac na czym spedzaja czas, i jeszcze nazywaja kogos takieg ANALIZATOREM, wiekszych bredni w zyciu nie czytalem.

Gość axelll
Do lubią wrażliwych Dokaldnie jest tak jak mowisz, a ze niektorzy nie znaja definicji slowa wrazliwy to juz inna sprawa.

tak czytam i widze że żadna z Was nie miała do czynienia z wrażliwym bo tyle w Was złości i bólu

to co opisujecie to się tyczy egoistów a nie wrażliwców

Wrażliwych tak. Ale nie przewrażliwionych, a w szczególności nie przewrażliwionych na swoim punkcie!

Gość na pomaranczowo tym razem
a moj uwielbia wszystko analizowac po 100 razy i wiedziec czemu postapilam tak a nie inaczej :o wkurza mnie to bo zwykle wyznaje regole 'cierpienie w milczeniu'

Gość axelll
Caly czas mylicie osoby przewrazliwone na puncie czego z osobami wrazliwymi czyli opiekunczymi, umiejacymi wczuc sie w sytuacje drugiej osoby i sprobowac ja zrozumiec ... To jest osoba wrazliwa

Gość Kolportaz
KURWA Bo normalny czlowiek mysli, a analiza nalezy do wachlarza i jest wrecz porzadana cecha. Ale dla niektorych widac cenniejsza jest bezmyslnosc, bezrefleksyjene podejscie do zycia...zreszta widac po wpisac i totalnym nierozumieniu o czym sie mowi. Tragedia, jak to sie w ogole nauczylo klikac w klawiature. Golemy mechaniczne roboty bezmyslne lalki.

Gość falcon pilots girl
ja lubie wrazliwych :) nalezy jednak zauwazyc ,ze wrazliwy nie znaczy mieczak . moj facet w pracy bywa srogi, podwladni czuja przed nim respekt, bywa wymagajacy i uparty,ale w glebi jest wrazliwy, lubi piekno, zwierzaki i dzieci. lubi sie smiac. obsypuje mnie drobnymi ale wielce znaczacymi gestami: caluje w czolo na filmie w kinie... poglaszcze po policzku ,gdy mnie cos smuci....przytuli... wrazliwy jest na cierpienie innych. gdy chce obejrzec komedie romantyczna to dzielnie mi towarzyszy.... umie byc czuly i delikatny a zarazem prawdziwie meski...zreszta prawdziwy facet powinien byc wrazliwy :D