Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glamurka

Piersi-temat tylko dla kobiet!

Polecane posty

Gość glamurka

Drogie kobietki. Chciałam zapytać, czy któraś z Was stosowała tabletki na powiększenie piersi (np. breast fast). Są ziołowo i ponoć w pełni bezpieczne. Wydaje się to głupie, ale po przeczytaniu wszytsko ma swój sens. Jeśli stosowałyście to albo inne metody (bezoperacyjne), bardzo proszę o wypowiedż. Niedawno odstawiłam dziecko od piersi i mój biust biust masakrycznie zmalał z 70 d na 70b. Przed ciążą nosiłam 70c, więc nie wiem dlaczego efekt jest jaki jest, ale nie mogę się z tym pogodzić. Bardzo proszę, napiszcie coś z doświadczenia.

Gość no i masz babo placek
Fajnie że pytasz, mam podobny problem ale przez to że zruciłam parę kilo. Waga stanęła w miejscu a biust zniknął i rozzpacz mnie bierze. Na operację mnie nie stać nawet gdybym pracowałą dzień i noc, kremy nin nie pomagają-może te tabletki? W sumie nie czytałam jeszcze o rezultatach.A chętnie bym się owiedziała więc podnoszę.

Gość a wiec ja
stosowalam troszku sie wyglad polepszyl zyskaly na jedrnosci :P

Gość o rany julek
A co stosowałaś? Nie powiększyły się? Tylko zyskały jęrdność? Napisz co brałaś i ile czasu.

Gość poprawiona nieco
Ja nie wierzyłam w ażdne tabletki, zainwestowałam w oprację i teraz jestem szczęśliwą posiadaczką pięknego biustu. Tylko te koszta...