Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheep2222

co do poniektorych topikow

Polecane posty

Gość sheep2222

zauwazyla ze wiekszac kobiet a nawet i mlodych dziewczyn soataje strasznie upokozona na naszych topikach.... ludzie to forum jest po to zeby doradzic uspokoic czyjes sumienie a wy poprostu nudzicie sie i wyzywacie niedoswiadzone osoby ciekawa jestem czy jakby wam stala sie krzywda i byscie pytali o rade i was by tak \"zjecchano\" nikomu nic zlego nie zycze ale ludzie opanujcie sie ak wam sie nudzi to zakladajcie topiki na \"wyzwiska\" a nie gadacie glupoty \"zajdziesz w ciaze tak czy tak\" nie o to tu chodzi nie chce nikogo urazic ale opanuje sie

Gość na głupote nie ma leku
a jak inaczej zareagować na tematy typu: biorę tabletki anty, kiedy mam dni płodne? czy w 5 min po stosunku mozna zrobić test ciążowy? uprawiałam seks przez majtki i nie było wytrysku, czy jestem w ciązy??? niektórym trzeba po prostu uswiadomić brak mózgu i nie zawsze ma się siłę i ochotę robic to w delikatny sposób ja uwielbiam ironizować na durnych tematach :) po to jest forum!

Gość sheep2222
to nie trzeba jechac osoby tylko jej wytlumaczyc a ak napisalas ze nie masz na to sily i ochoty to poprostu nie pisz proste;/ czasami glupota ludzka jest silniejsza i to bardzo ale czasem trzeba na wstrzymanie nie milo jest wysluchiwac aka jesttes glupia itp wiem sa dziewczyny co zadaja dziwne pytania ale albo sie nie odpisuje albo doradza;/

Gość stu234
Witam Będzie mi miło, i proszę o poparcie i głosik na mój blog (poród i prawa Rodzącej na sali porodowej ) http://bobbyy.pl/blog.php?id=195 Serdecznie dziękuję!

Gość biceps
masz racje ale czasami ludzie nie wytrzymuja ale tak jak napisalas odpuscic sobie ja poprostu na durne pytania nie odpowiadam......

na forum każdy może sobie pisać co mu się podoba, im głupszy temat, tym wieksza frajda, ale ja nikogo nie wyzywam i zawsze odpowiadam na pytanie zawarte w temacie, a że mało delikatnie???? trudno, jak sie komus nie podoba to nie musi czytac ;)

wszystkie odpowiedzi biorę z googla, no i czasem dodam cos od siebie :)