Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miyuki

ceny w Bułgarii. pomocy!

Polecane posty

w wakacje wybieram się ze znajomymi na wczasy do Bułgarii. będę tam 10 dni. czy ktoś może mi doradzić ile powinnam wziąć pieniędzy? (mam opłacone wczasy, ale bez wyżywienia) ile może kosztować obiad na mieściew przeliczeniu na złotówki? i ogólnie jakie tam są ceny? z góry dziękuję za pomoc:)

Gość dddddddddddd
ja miałam 210 euro na koloni :P i jeszcze przywiozłam 40 :D

Gość dddddddddddd
fakt ze jedzenie w hotelu było niedobre wiec chodziłam do mc donalda ,

Bylam w bulgari 3 lata temu,niestety cen nie pamietam..ale koszty sa porownywalne do tego ile trzeba wydac nad baltykiem.Jedzonko smaczne-wiekszosc grillowana.Nie zapomnij zabrac tabletek przeciw biegunce...niestety wiekszosc ludzo na poczatku ma tam rozwolnienie:o

dziękuję za odpowiedź. natomiast nie widzi mi się jedzenie w macu:P nie jadam fast foodów. jakby ktoś był w temacie jeszcze to proszę o pomoc;)

Gość ja odcinam
ja byłam w zeszłe wakacje, tak jak ktoś powyżej napisał ceny porównywalne do "Bałtykowych"

Gość odpowiadajaca
Hej byłam w zeszłym roku w Sozopolu ceny są porównywalne do cen w Polsce - jeśli chodzi o obiadki to są to bardzo duże porcje i za obiad dla dwoch osób z piwkiem płacisz około 60 zł, w Bułgarii niektóre rzeczy sa droższe na przykład soki my na dwa tygodnie na dwie osoby mieliśmy dwa tysiące złotych spokojnie nam wystarczyło chodzilismy do knajpek na obiady i kolacje śniadanie robilismy sobie we własnym zakresie!