Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslonaaaaa

tabsy a biegunka..doradzcie prosze

Polecane posty

Gość zamyslonaaaaa

Dziewczyny, doradzcie prosze... Biore regularnie tabletki- yasmin.Wczoraj wzielam o 20 :00tabletke antykoncepcyjna i poniewaz maialm straszne zaparcia -bisacodyl na wyproznienie do odbytu. zadziala tak szybko ze o 20.30 poszlam sie wyproznic.nie byla to biegunka tylko 2 luzne stolce. a potem o 22.30 tak troszke ze mnie polecialo. w ulotce jest mowa o ostrej biegunce a ja takiej nie maialm.Tabletka z blistra byla 9, wiec to 2 tydzien...Dziewczyny czy powinbnam sie martwic, ze tabl. anty. sie nie wchlonela...

Gość zamyslonaaaaa
prosze odp

Gość zamyslonaaaaa
prosze

Gość olamamolaa
po c zakałdasz oferno ten sam topick. Trzeba było oferno przseczytac dokąłdnie ulotke,a teraz ofermo spadaj po tabletki po ,bo jak miałas płodne dni,to bobo bedzie

no,ale wtedy ta tabletka mogla juz znajdowac sie w jelitach,nie wiem jak szybko sie to dzieje,ale ja bym na twoim miejscu jechla tydzien na gumie

Gość olamamolaa
tak szczerze,ale autorka juz wczoraj seks uparwiała

Gość ona 20
skoro sadzisz ze to nie byla ostra biegunka to nie masz czym sie przejmowac...moim zdaniem OSTRA biegunka jest jak sie biega do lazienki z pare razy

Gość samasobie
kurcze, o czym myślałaś biorąc równocześnie tabletkę i środek przeczyszczający? nie można było tego w czasie rozłożyć? czy odchudzasz się i takie metody stosujesz? zabezpieczaj się dodatkowo bo trochę się jednak oczyściłaś