Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

potrzebująca_pomocy

Pomużcie mi! mam każe mi iść do ginekologa

Polecane posty

Mam rocznikowo 17 lat, i jeszcze nie dostałam okresu. DLatego mama wysyła mnie do ginekologa, ale ja strasznie nie chce!!!! Czy to jest koniczne, czy mogę jeszcze poczekać ????? strasznie się boję tam iść, nie chce.... :(

Gość ginekolog objazdowy
podaj adres,to przyjadę do domu na wizytę

Gość jak to nie prowokacja
to odpowiem. ja tez w tym wieku musialam isc z tego samego powodu i tez mnie mama wygonila. ale jako ze bylam dziewicą, to przeprowadzil tylko wywiad lekarski. o badaniu nie bylo mowy, nie zgodzilabym sie. dal mi leki na wywolanie miesiaczki i tyle.

Gość dawsa
POTRZEBUJĄCA POMOCY 17 lat to tak naprawdę Dominika i ma 26 lat :D:D PROWOKACJA !!!!

Gość joojjjjjjjj
gin nie gryzie hihi !!! lekarz jak każdy

Jak mnie denerwuje, gdy ludzie nie ida do lekarza bo po prostu nie chca :/ A pozniej bedzie placz jak przyplącze sie jakas choroba.. I jak jest sie dziewica to badanie tez mozna przeprowadzic i w zaden sposob nie naruszy sie przy tym blony dziewiczej takze bez obaw. Do lekarza i to biegiem a nie \"Ja nie chce :( \"

Gość klklkl
spokojnie. ja zaczelam miesiaczkowac w wieku 18 lat. nie bylam niegdy wczesniej u ginekologa , dzisiaj mam 36 lat i 5 letnia córeczke,,i nie mialam zadnych problemów z powodu poznego zaczecia mmiesieczkowania. wiec nie martw sie i czekaj spokojnie a napewno dostaniesz pozdrawiam.

Gość potrzebujesz pomocy
w ortografii, niech cię mama na korepetycje wyśle...

Gość joojjjjj
ja też dostałam w wieku 17 lat ale to było ' w tamtych czasach" tzn kiedyś dziewczynki później dojrzewały itd i normą był okres 15 - 17 lat a teraz juz 10latki maja okres i 17 lat to naprawde warto iść i się skonsultowac czy wszystko jest ok

Gość basiabo
panikujesz jak brudas przed kąpielą. jest problem i trzeba iśc .lekarz jest po to by pomagać a mama po to by sie martwić .

Gość minus dla was
zamknac buzie głupie babsztyle.Zawsze z morda najezdzają na dziecko [zly[

Gość fasdew
nie no lepiej, ze od samego wieku nastoletniego unika wizyt u lekarzy a potem płacz bo torbiele, wpadki, problemy z zajściem w ciąże, infekcje..