Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslonaaaaa

tablet. anty. a biegunka

Polecane posty

Gość zamyslonaaaaa

Dziewczyny, doradzcie prosze... Biore regularnie tabletki- yasmin.Wczoraj wzielam o 20 :00tabletke antykoncepcyjna i poniewaz maialm straszne zaparcia -bisacodyl na wyproznienie do odbytu. zadziala tak szybko ze o 20.30 poszlam sie wyproznic.nie byla to biegunka tylko 2 luzne stolce. a potem o 22.30 tak troszke ze mnie polecialo. w ulotce jest mowa o ostrej biegunce a ja takiej nie maialm.Tabletka z blistra byla 9, wiec to 2 tydzien...Dziewczyny czy powinbnam sie martwic, ze tabl. anty. sie nie wchlonela...

Gość llzkjabshb
Trzeba było wziąc o 23 jeszce jedna tabletke,ja tak robie.Teraz to musisz zastosowac dodatkowe zabezpieczenie(np.prezerwatywa) do konca brania tabl.

Gość zamyslonaaaaa
o boze...ale ja sie wczoraj kochalam...

Gość zamyslonaaaaa
to co ja mam teraz robic???

Gość llzkjabshb
Radze skoczyc jaknajpredzej do lekarza po tabletki po .I to teraz spadaj,DZiałaja max 72 h,ale lepiej mysl,ze tylko 48 h

Gość llzkjabshb
Tak to jest jak sie nieumiejętnie czyta ulotki.I nie mysli co robi.Potem pisza takie jak Ty,ze w ciaze zaszły mimo,ze tabl.anty zazywały.

Gość zamyslonaaaaa
bez pzesady...to byl 2 tydz wiec przez chyba po pierwszym tyg bylam dosc zabezp, a poza tym to nie byla biegunka tylko 2 luzne stolce....tak serio co myslice zebym zrobial???/

Gość olamamolaa
zamyslona ,głupia oferma z ciebie,rob co chcesz,ale obys potem nie płakała.

Gość alinnka
nie sluchaj tych bzdetnych wpisów. tabletka wchlania sie do krwi , przeciez tam są hormony , a w zyciu nie zdazyla sie rozpuscic w żoładku i nie wypróznilas jej !!! nie martw sie na zapas.