Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkakace

szukam porady

Polecane posty

Gość myszkakace

w czerwcu zeszlego roku wreszcie dostalam rozwod.sporo na niego czekalam.tatusiowi przyznano widzenia z synem 2 razy w miesiacu od 10 do 16 popoludniu tylko w niedziele.odwiedzal do na poczatku w miare regularnie pozniej robil sobie np miesiac przerwy i takim to sposobem ostatni raz widzial dziecko w grudniu zeszlego roku. w zeszlym tyg dostalam wezwanie na sprawe ktora odbedzie sie 1 czerwca jest to sprawa o zmniejszenie alimentow uz pomijam fakt ze ma przysadzone 380 zl i nie placi juz od 3 miesiecy wogole a do tej pory placil il chce i kiedy chce.a co do dziecka to w pozwie napisal ze utrudniam mu kontakty i ze nastawiam dziecko przeciwko niemui ze chce go widywac w soboty i niedziele od 10 do 18. bylam u mojego ktoryprowadzil mi sprawe rozwodowa i ozywiscie nie bede sie godzila na takie kontakty bo dla dziecka to jest juz obca osoba .

Gość niezobowiązująca sugestia
i jaka ma być nasza porada?

Gość myszkakace
poprostu zastanawiam sie czy sad moze obnizyc mu alimenty i czy przyzna mu wiecej widzen niz ma...oczywiscie bede walczyc o to by tak nie bylo.a porada?? poprostu tak zatytulowalam sobi moja wypowiedz