Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatakajajedyna

pierwsze opakowanie YASMINELLE - DZIEŃ 3CI I PROBLEM

Polecane posty

Gość jatakajajedyna

mam problem, zaczęłam brać yasminelle w sobotę bo to był 1szy dzień cyklu. 1-szego dnia było tylko plamienie ale lekarka powiedziała że jużwtedy mam łyknąć pierwszą tabletkę. No i okres zniknął... tzn. było plamienie w sobotę, troszkę w niedzielę rano i od tamtej pory NIC. Czy to skutek tabletek? Tak ma być? Mam się zaczęąć martwić? czy możę organizm się musi przyzwyczaić do tabletek... ? W ciąży nie jestem.

Gość jatakajajedyna
podnoszę

tak to pewnie od tabletek bo to nie cukierki, zastanow sie czy chcesz sie truc :/ zobacz co 3 tabletki robia z organizmem a w ciagu miesiaca masz ich lyknac 21...

Gość joojjjjjjjj
myśle że to nic - porpstu hormon ci przyblokował okres i tyle - takie rzeczy moga się zdarzyć zwłaszcza przez 3 opakowania pierwsze

Gość jatakajajedyna
kalianasza --> tabletki dostałam ze względów zdrowotnych, nie jako zabezpieczenie. To będzie tylko dodatkową ich funkcją ;) Czy mimo to że okresu nie było, jestem zabezpieczona?

Gość jatakajajedyna
up

przy moim pierwszym opakowaniu tabletek, tyle że jasmin, miałam o zgrozo normalną comiesięczną owulację, a przekonana, że jestem zabezpieczona, szalałam ile wlezie - chyba tylko fartem uniknęłam ciąży. na drugi dzień po stosunku miałam wszystkie objawy owulacji, a niby miałam być zabepieczona od pierwszej tabletki. tak więc nie, możesz nie być zabezpieczona, i dopóki twój orgaznim się nie przyzwyczai do tabletek, nie polegaj tylko na nich...

Gość samasobie
koleżanka wyżej dziwnie pisze. robiłaś test, że jesteś taka pewna? objawy to jeszcze nie owulacja.... a co masz w ulotce o tym zabezpieczeniu? powinny działać już pierwszego dnia, jeśli pierwsza tabletkę wzięłaś w pierwszym dniu cyklu. i jeśli masz tak w ulotce, to tym się kieruj :)