Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusesitka lusia

ciaza okres czy cos?

Polecane posty

Gość lusesitka lusia

kurcze dziewczyny czy moze wy mialyscie taka syt? otoz poprzedni okres mialam 30 marca, mialam zawsze regularne, teraz powinnam dostac najwczesniej 30 kwietnia a najpozniej 3 maja. nie dostalam wiec 2 maja zaczelam brac clitromazolum dopochwowo na zapalenie pochwy... i tu jest problem bo bralam to 3 dni(2 globulki dziennie) i 2 dnia brania dostalam delikatne, bardzo delikatne plamienie ktore trwalo az do hmmm przedwczoraj czyli tak jakby normalny okres. i tu moje pytanie, czy to bylo wywolane globulkami tzn ten brak okresu i plamienie, czy moze ciaza? dodam ze ok 4 maja robilam test i wyszedl negatywny

Gość lusesitka lusia
zadna z was nie miala takiej syt?

Gość lusesitka lusia

ja tak mialam tzn strasznie bolaly mnie jajniki okazal sie stan zapalny dostalam antybiotyk na wywolanie i leki przeciw zapalne okres byl 3 dni nie obfity tylko taki normalny, nadal mnie boli jajnik ale lekarz stwierdzil ze nie ma ciazy tylko ze mam objawy takie jak w pierwszej ciazy;/

Gość miku.mi
ja mialam plamienia w 2 ciazy ale w 6 tygodniu, kiedy test wyszedl pozytywny i na usg mialam juz potwierdzenie ciazy wszystko bylo super az w sylwestra dostalam plamien, do tego bolal mnie brzuch, moje ciazowe plamienia wygladaly jak sluz z krwia... w sumie trwaly bardzo dlugo, ale przewaznie tylko 1 dzien i ustepowaly wg mnie ciazy nie, potwierdzilby ja test ale w razie watpliwosci - bo cuda sie zdarzaja, mozna zrobic test z krwi-on sie nie myli nigdy ;)

Gość lusesitka lusia
dzieki:) jutro jak mi sie uda to pojde do gina, bo i tak musze wyleczyc pozadnie zapalenie, wiec powiem mu tez o plamieniach