Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tepiaca-glupote

alkohol w ciazy

Polecane posty

Gość tepiaca-glupote

co sadzicie o piciu alkoholu w ciazy? moja sasiadka jest w ciazy (juz 7 miesiac chyba)i ciagle pije piwo, nie to ze chodzi zalana, ale regularnie sobie popija po piwko albo dwa....do tego pali papietosy. podobno wszystko jest ok z dzieckiem, bo robila sobie badania i usg, ale jak dla mnie to glupota, jak mozna tak truc dziecko!

Gość ja piej piwko bezalkoholowe
1 do towarzystwa, jak gdzieś wychodzimy.... lub czasem jak mam zgagę, to pół lampki wytrawnego wina rozcieńczonego pół na pół z wodą.... papierosó w ogóle nie pale- fuj jestem w 8 miesiącu ciąży

Gość tepiaca-glupote
gratuluje postawy dziwczyna co sie potrafia powstrzymac przez te 9 miesiecy od uzywek, w koncu chodzi o zdrowie maluszka. kobieta z brzuchem i fajka albo piwem ....to straszny widok!

Gość mironnnnn
Ta Twoja sąsiadka to jakas patologia!!!!Wy dziewczyna tak trzymać zero alkoholu i zero paierosów.

Gość ja slyszalam ze jak sie jest
w ciazy to wrecz odrzuca od alkoholu (tak jak i od papierosow ale ja akurat nie pale). A to nieprawda. Czasem mam taka chcice na piwo 😭 Nadchodza fajne, cieple dni, jak moj maz pije przy mnie to schodze :O Nie wytrzymuje :O

Gość tepioca glupote
no tez tak uwazam, ona jest niezla sztuka, lasekczka dobrze ubrana, wyksztalcona kobitka i wydawaloby sie ze ma poukladane pod sufitem.....ale nie, pije i pije i twierdzi ze wszystko jest ok i dzidzius to lubi-ludzie! skad sie biora takie przypadki?