Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

Jakie cienie?? makijaz slubny do sukni ecru

Polecane posty

Gość kotka222

dziewczyny jakie kolor cieni pasuje do akijazu slubnego do sukni ecru/?jak bylyscie umalowane??? prosze o rady bo nie mam pomyslu

Gość kotka222
nie pomożecie????

Gość kotka222
oczy a niebieskie wlosy brazowe karnacja taka srednia nie blada ale nie jakas opalona

oo to musza ladnie te oczka wygladac przy wloskach :D wiesz proponuje cos delikatnego hmm moze zlote?? cienie ;) tylko takie ze na cala powieke az do brwi zloty jasny a w zgieciach zloty ciemny ;) dobierz cos do oczu : zeby je podkreslic, osobiscie mam brazowe i np ja bazuje na szarym, fioletowym itd :)

Gość kotka222
wlasnie kupila cien taki zloty ale sek w tym ze nie czuje sie dobrze w kolorach typy bez zloto braz na oczach, a do sukni ecru chyba tylko takie pasuja

Gość kotka222
a moze ktos poleci mi dobre trwale cienie???????

Gość bjkbjknkbnjk
zaraz poszukam linka, widzialam jak kosmetyczka malowala do sukni ecri na taka szampanska zielen ze zlotem, zajebisty efekt

wiesz do sukni slubnej pasuje cos delikatnego a jesli czujesz sie zle w bezach itd to musisz poprobowac inne cienie :) kolory a polecam cienie kremowe a nie sypkie i przed nalozenie cieni nalozyc trzeba baze na oczka i podklad a nastepnie je przypudrowac i kazy cien bedzie sie trzymal barzo obrze :) nie trzeba kupowac kosmetykow za niewiadomo ile- wystarczy dobrze przygotowac skore ;)

do niebieskich oczu zielony to jak swini krawat :P:P: hehe sproboj cos tez z szarosci ;) albo bieli :)

Gość kotka222
ja najlepiej sie czuje w fioletach ale do sukni ecru chyba nie pasuje

Zależy też troszkę od dodatków, karnacji... mnie malowała fartem zdobyta w ostatniej chwili znajoma wizażystka, zapomniałam zabrać kawałek materiału z sukienki (miałam kremowo- czerwoną), zdałam się na jej gust, chociaż w trakcie robienia makijażu wydawało mi się że maluje mnie za mocno. Efekt końcowy był świetny, na zdjęciach ładnie wyglądam a nawet kolega męża który zajrzał ostatnio po zdjęcia podkreślał jak bardzo pasował mi makijaż do sukienki (facet!). Do niebieskich oczu... zależy od odcienia, czy są ciemne, blade, intensywny kolor, ale polecam do kremowego ciemny brąz wchodzący w śliwkowy, róż, złoty, kremowy właśnie... Duże masz te oczy? Nie zgodzę się że do ecru nie pasuje fiolet, sama miałam podobną tonację, dziewczyna znała się na rzeczy i wyglądało ładnie, kolor cieni na zdjęciach (myślę że również w rzeczywistości) właściwie nie zwracał uwagi. Miałam brąz/fiolet/śliwkowy/ciemny róż- trudno określić, bo były dwa czy trzy różne.

Gość pomysl moze i fajny
proponuje ci delikatny fiolet i oczywiscie bialy cien rozswietlajacy oko:)napewno bedzie wygladal super. zieleni nie radze. a jakie wybierasz kwiaty?moze cos pod kolor kwiatow chyba ze to biale... niewiem moze ci sie spodoba cos takiego?ja sie wzorowalam na ten styl i wyszlo super:) nawet fryzurke mialam podobna (ale to akurat zbieg okolicznosci) http://www.youtube.com/watch?v=ZyrBpAKfyfM&feature=related