Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zleoddychajacaaaaa

mam problemy z oddychaniem chyba na le nerwowym

Polecane posty

Gość zleoddychajacaaaaa

czesto brakuje mi tchu, oddycham bardzo plytko i co kilka oddechow biore glebszy wdech ale czasami probuje go wziasc ale nie moge. dodam ze jestem osoba nerwowa wszystkim sie martwi. i na odatek mam chyba skrzywienie kregoslupa odcinek piersiowy bo z jednej strony ta kosc pod obojczykiem nad piersia jest tak bardziej wypukla. cvzy znacie jakies cwiczenia oddechowe aby nauczyc sie poprawnie oddychac?

Gość alinnka
idz do kardiologa zbadaj serce , to moze byc wypadanie platka zastawki mitralnej !! plytki oddech do objaw tej wady !!!

Gość kalanterija
mialam cos podobnego, czasem wogole nie moglam oddychac, o glebokich oddechach wogole nie bylo mowy. poszlam z tym do lekarza, a lekarka mi powiedziala ze to wlasnie przez nerwy. najlepiej wyjdz sobie wtedy na swieze powietzre. i ja gdy tak mialam, staralam sie nie myslec o moich oddechach, bo im wiecej myslalam ze nie moge oddychac, tym wieksze problem mialam ze zlapaniem tchu

Gość zleoddychajacaaaaa
to nie jest tak ze ja sie dusze tylko wlasnie jak mysle o oddychaniu to widze ze jakos tak plytko oddycham i czasami mam ciezki oddech. i czasami jak tak sobie ziewne to dopiero gleboko odetchne