Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość everything_i_ask_for

Gdzie mozna poznac normalnego faceta, takiego co

Polecane posty

bedzie umial pokochac mnie bez makijazu, nie rzuci gdy przytyje 2kg, lub gdy wyskoczy mi pryszcz, zawsze spotykalam takich co leca na atrakcyjnosc, a nigdy takiego co by mnie pokochal za osobowosc, istnieja jeszcze tacy? jak tak to gdzie?

Gość *Sami* w pomarańczach
:D w bajkach

Gość wybrałaś sobie takiego to
trzeba mieć coś więcej niż urodę, to się sam znajdzie

Gość niezobowiązująca sugestia
Ja go poznałam w miejscu jego pracy.... ;) jest fenomenalny

Gość kocham swojego Misia
ja spotkalam swojego w L.O. P.S. Z 2kg nie sprawdzalam, ale z reszta jest ok.

Też nalazłam takiego :) Niestety szkoda, że musiałam tyle przejść kiedyś, kiedy jeszcze się nie znaliśmy... Chyba nie ma recepty na miejsce owego obiektu :) Wszystko zależy od Ciebie, miej priorytet, jaki facet Cię uszczęśliwi to takiego przyciągniesz, sam Cię znajdzie :)

Wiosen mam 24, u mnie w lo nie bylo z czego wybierac bo to bylo kobiece LO, czyli przegralam juz na starcie, no i co pozniej tez nikt taki sie nie pojawil:(

Oj z tym samoznalezieniem watpie, cos chyba zabladzil:/

Gość falcon pilots girl
na lotnisku :D

Gość zxcasd
Są jeszcze tacy ale liczą na to, że znajdą osobę o podobnym myśleniu do Twojego lecz z reguły to nie wychodzi więc stają się tacy jak większość...to bezpieczniejsze...

Tylko zebym jeszcze wiedziala w jakim kierunku poleciec;)

Gość w Kostrzyniu
nad Odrą, albo w dupiu:-D

Gość taki jeden koleś
Mnie pociągają kobiety ,które są ubrane w subtelne kolory bez zbędnego krzyku i makijażu.Dodatkowo muszą coś sobą reprezentować no i dać się oczywiście poderwać:) koleżanko też mam 24 wiosny chodziłem do LO mat-fiz gdzie było 8 dziewczyn na 20 kolesi :) w dodatku nie za ciekawe. Teraz kończę studia oczywiście techniczne gdzie jest 1 kobieta na 50 osób :) więc też ciężko mi szukać ciekawej kobiety. W dodatku jestem estetą więc patrze też na wygląd, a ostatnio kobiety które mi się podobją już kogoś mają :(. Pytanie do ciebie gdzie jeszcze oprócz klubów czy tam różnych kursów tańca itp można was fajnie poderwać ?? nie liczę pojedynczych spontanów na miescie ale takie to raz na rok mam ;/

Gość ponuryyy
Za osobowość może pokochać tylko ten, który sam ma osobowość i wrażliwość ponieważ sam wygląd nie da mu szczęścia. Oprócz czegoś dla oka musi być coś dla ducha a duch jest dużo silniejszy od oka. Mówiąc krótko szukaj wśród tych, którzy są skryci i niedostępni. Ponoć zawsze to co najcenniejsze zawsze się ukrywa... trzeba odpowiednio to wydobyć... a wtedy odpłaci 1000 krotnie. Powodzenia :)

Gość Loooleek
upupupuup

Gość kiedyś RER
Mnie taki fajny i normalny poderwał na analizę matematyczną :)

Gość Maly Kazio
nie wiem, i tak musialabys mi sie podobac fizycznie, nie ze musisz wygladac jak po fotoszopie, no ale jakies tam cechy fizyczne sa pozadane. 2kg wiecej sa wrecz wskazane, a na krosty mamy proste sposoby.

Dzieki za rady:) Dodam ze ten opis byl taki ogolny, nie znaczy ze zaraz mam pelno krostek itd Chodzi po prostu o to ze dotychczas spotykalam takich mezczyzn przy ktorych nie moglabym sobie pozwolic na powiedzmy bycie soba, bycie naturalna. Do takiego jednego kolesia, kij ma dwa konce jak to mowia;) dobre pytanie, widzisz uzmyslowiles mi ze strony faceta moze byc tak samo trudno poznac taka osobe, na moim przykladzie widze ze do klubow za czesto nie chodze bo nie moj klimat, pewnie jakis basen, silownia itd tam najlatwiej, ktos mi powiedzial ze najlatwiej poznac wartosciowego czlowieka poprzez hobby, moze cos w tym jest;) Ale zostaje przy zdaniu ze moja druga polowka zbladzila i pojechala do Chin chyba;) Pozdrowionka