Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oppptymizmmmm

Kto wierzy w moc pozytywnego myslenia

Polecane posty

Gość oppptymizmmmm

Gość oppptymizmmmm
ja tez wierze:) Przeczytłam ksiazke Secret i oglanełam film !!!!! Dzieki temu moje zycie sie odmieniło:)

Gość oppptymizmmmm
cos zrozumiał, czego wczesniej nie potrafiłam zrozumiec:) Secret otworzył mi oczy:)

no wlasnie zastanawia mnie na ile to faktycznie dziala... czy jesli bede myslala negatywnie to mnie to spotka, a czy jesli nie bede myslala pozytywnie -ominie mnie cos dobrego? jakie sa Wasze opinie?

Gość oppptymizmmmm
nie!!!!! Ale zawsze byłam zakompleksiona dziewczyna a do tego pesymistka która nie wierzy w swoje mozliwosci. Sekret uswiadomił mi ze kazdy popełnia gafy!! Nie zmienisz przeszłosci ale masz wpływ na przyszlosc!! To ode mnie zalezy jak bedzie wygladac moje zycie. ja zawsze byłam na nie, nie uda mi sie ,nie naucze sie wszystko nie nie a teraz juz sie tak nie ograniczam ;)

wiesz, ja zawsze bylam na tak we wszystkim, procz ostatnio relacji z mezczyznami... i teraz kiedy potencjalnie cos sie zaczyna, od razu boje sie ze szybko sie skonczy, lub w ogole sie nie zacznie.... i pytanie - czy mam sie nastawiac pozytywnie, czy moge nic nie robic bo bedzie co bedzie?

Gość Hkalalak
hahah za bardzo chyba naoglądaliście się Jima Careya w "jestem na tak"

Gość oppptymizmmmm
nakrec sie pozytywnie:) Przeciez to od Ciebie zalezy jak bedzie wygladało Twoje zycie:) Jesli uwierzysz w ten zwiazek ze moze byc szczesliwy to i tak bedzie . Taka jest moc przyciagania:)