Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniosia

Szczecin - dobry ginekolog-położnik..?

Polecane posty

Gość miniosia

Witam serdecznie. Jestem w 6 tyg ciazy i szukam dobrego ginekologa ze Szczecina, który poprowadzilby maja ciaze.. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi!

dobry to znaczy co? :D państwowo czy prywatnie? Ja chodziłam państwowo do Cezarego Partyki, młody, fajny facet, ma w gabinecie usg i nie trzeba nigdzie latać, fotki ci narobi tylko musisz za wydruk zapłacić albo za płytę jeśli chcesz film wszystkie badania zrobi, zwolnienie da (chociaż ja nie chciałam) i ogólnie jest ok i za darmo nie wiem jak w ciąży problemowej, bo moja była normalna

Gość mariaElena
Pani Lange-Konior, niestety nie wiem gdzie przyjmuje bo sie wyprowadziłam ze szczecina. Ale jest świetnym lekarzem, jej szpital jest na pomorzanach- klinika perinatologii.

Gość miniosia
Obojetnie czy panstwowy czy prywatny - najwazniejsze zeby byl dobrym specjalista :) Dziekuje i pozdrawiam

moją ciążę prowadziła doktor janicka- z tym że ta Pani to już starsza kobieta i praktykuje tylko w gabinecie prywatnym, nie pracuje w szpitalu.ale byłam z niej bardzo zadowolona- jako stary pracownik szpitala na unii miała tam dużo znajomości co wiele rzeczy mi ułatwiło.ponieważ ciłam ciąże z problemami, długo leżałąm w szpitalu i tam też poznałąm wielu dobrych lekarzy.polecam wiec takze dr engel.bardzo mila mloda osoba i, co jest dodatkowym plusem, oprocz praktyki prywatnej pracuje takze wlasnie w szpitalu na unii

Gość Anialisa
Doktor Krzysztof Ira - znakomity ginekolog położnik, zastępca ordynatora na położnictwie w szpitalu w Zdrojach. Ma prywatny gabinet na Andrzejewskiego (obok Reala na Słonecznym) i na Niebuszewie. Prowadził obie moje ciąże (w tym jedna mocno zagrożona), zawsze wszystko dokładnie tłumaczy, nie trzeba się domyślać czy ciągnąć za jęzor. Zdolny, bardzo sympatyczny, delikatny,pomocny, specjalista od trudnych, zagrożonych ciąż. Ma swoją stronę internetową, więc szybko go namierzysz.

Gość a ja z calego
serca polecam ci doktora Włodzimierza Tudaja - super miły, delikatny rzeczowy facet;-) Przyjmuje prywatnie na Witkiewicza ale również na nfz w przychodni na Odzieżowej. Odbiera każdy telefon i zawsze służy radą;-)

Gość viraszka
Czy możecie mi powiedzieć gdzie pracuje dr. K. Ira? bo słyszałam (nie wiem czy to prawda) że już ni pracuje w Zdrojach. Z góry dziękuje.