Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiora00

Bole podbrzusza...

Polecane posty

Gość wiewiora00

Witam od pewnego czasu staramy sie o dziecko ...kilka dni po solidnych staraniach zaczelo bole mnie podbrzusze podobnie jak na okres? co to moze oznaczac? moze ktoras z was tak miala ..? dodam ze nie jest to czas na miesiaczke a mam w miare regularne...

skoro tak usilnie sie staraliście, to może to symptom "miesiąca miodowego" :) Czasami podczas ostrego i częstego seksu tak się zdarza. Przejdzie samo, daj sobie trochę odpoczynku

Gość wiewiora00
mhy nie chce sie nakrecac...a co do staran to bylo nie czesto a konkretnie heh zobaczymy co dalej...wzielam nospe narazie...mam nadzieje ze przejdzie..

Gość Gratulacje
nie bierz na razie zadnych tabletek bo nie iwesz czy jestes w ciazy...a przeciez w ciazy nie mozna brac tabletek,podbrzusze boli jak dojdzie do zagniezdzenia sie plemika,i czasem wystepuje takze plamienie. nazywa to sie plamienie implantacyjne.poczytaj sobie o tym http://www.gimbla.pl/forum/plamienie-implantacyjne-vt38508.htm

Gość joojjjjj
mnie też tak bolało trzy dni a okres mam normlanie - nawet dwa dni wcześniej niż powinien być