Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnalonely

dyskryminacja singli

Polecane posty

Gość samotnalonely

zauważyliście że samotni są potwornie pomijani? wszelkie festiwale czy wydarzenia - skierowane do par. gdzie się nie obrócę - pary. to nie to, że mam parcie na bycie z kimś ale że byłoby miło gdybym z tego powodu że jestem sama nie była pomijana!!!!!!!!!! grrrrr, znacie jakieś miejsca gdzie się single mogą organizować ? ja slyszalam o naspolke.pl, slyszeliscie cos o tym

Gość Twoja malutka wiesz
Multikino organizuje wieczory dla Singli.

Gość Maly Kazio
Dyskryminacja jest ścigana z urzędu, jak będziesz czuć się dyskryminowany zadzwoń na policję i wnieś oskarżenie o przypuszczenie dokonania przestępstwa przez organizatorów. Nietolerancję trzeba ścigać bo tak samo zaczynał Hitler! OD nietolerancji.

Gość wioletson
samotnalonely, ja nie slyszalam o czyms takim, ale co, to jakis serwis? ja slyszalam ze teraz jest zachodnia moda na jednominutowe randki, nie widzialam, nie bylam, ale ktos mi opowiadal ze zakochac sie raczej nie da, ale za to mozna poznac fajnych ludzi i spedzic milo czas. powiedz wiecej o tym serwisie, moze sie zapisze :)

Gość samotnalonely
często chodzę sama do kina ale ostatnio się zniechęciłam jak wesoła parka za mną czyniła błyskotliwe komentarze na temat tego jaka to ja nie jestem żałosna skoro siedzę tu sama. Ludzie, litości!

Gość wioletson
oj samotnalonely, w ogole nie powinnas sie przejmowac takimi bzdurami co ludzie sobie gadaja!! zakladam ze wszystko z toba ok (stuprocentowa kobieta) wiec smiej sie im w twarz i ciesz sie zyciem singielki

tak, jak pisze BNB ----- nikt nie zakazał sprzedaży 1 biletu ;) a głupie uwagi, komentarze, itd. - to wg mnie nie jest dyskryminacja; przed tym się nikogo \"ustawowo\" czy przez jakieś systemowe rozwiązania nie obroni;) tak, jak nikt Ci z przydziału chłopaka nie zapewni :) wyluzuj, zdystansuj się i tyle... :) tak naprawdę, problem polega na tym, że zwyczajnie czasami smutno człowiekowi włóczyć się samemu i \"przychylne nastawienie społeczne do singli\" wcale nie sprawi, że przestanie być smutno ;) a zakazów, czy dyskryminowania singli tak naprawdę nie ma; chyba, że by się czepiać np. producentów mleka, że jest większy wybór tego w litrowych kartonach niż w półlitrowych, co to tak w sam raz na jedną osobę, itd. :)

Gość olalalalalalalalalalala
Rozwazny i traumatyczny Mialam dzisiaj smutny dzien, ale jak przeczytalam co napisales to bede miala humor caly tydzien! A jutro pojde sobie do kina, a jak!! I to sama!!!