Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczka w sweterku

ZWIAZEK Z 50-LETNIM FACETEM??? MAM 26 LAT...

Polecane posty

Gość kociczka w sweterku

wlasnie...on ma 50, ja 26...zakochalam sie w nim...jestem jednak z chlopakiem, ktory ma 28 lat, mieszkamy razem od 5 lat. zastanawiam sie nad rozstaniem i wprowadzeniem sie do O. czy znacie takie pary? czy to ma w ogole szanse na przetrwanie? czy ja nie jestem jakas dziwna??? czasem sama siebie pytam, dlaczego akurat on, jest przeciez stary, niezbyt przystojny, a dzialana mnie jak magnes. sam ma syna, 10-letniego, po rozwodzie, od 5 lat.

Gość kociczka w sweterku
nikt nie zn apodobnego przypadku?P:(

Gość Jesteś za młoda
Aby uzyskać optymalny wiek kobiety dla faceta, należy jego wiek podzielić przez 2, a następnie dodać 4. Dla 50-latka, najlepsza byłaby 28 letnia kobieta :-D Swoją drogą, ja rozumiem 40latek... ale 50 letni dziadek ?

Gość tyuryu
nie pakuj sie w to.

Gość Jesteś za młoda
Ups pomyłka w obliczeniach- najlepsza byłaby 29 letnia kobieta :-D

Gość kociczka w sweterku
dlaczego dziadek? fizycznie nie ustepuje mlodym facetom, jest niesamowicie inteligentny i niesamowicie sie rozumiemy! no i co wazne, pociaga mnie fizycznie ale mimo wszystko dziwnie sie czuje, jakby sposob w jkai zostalam wychowana ciazyl mi na tej decyzji...

Gość kociczka w sweterku
ktos jeszcze???

Gość frelka18
Opanuj sie kobieto:O

Gość daj s ena wstrzymanie
jak wyzej, odpusc sobie

Gość nie moge...
skad w was tyle jadu? jesli sie kochaja...

Gość róznica wiekowa jest zbyt duza
pomysl co bedzie za 10 lat... ty ciagle mloda, a on stary pryk:/....a poza tym nie chcesz miec dzieci?? takiemu to jeszcze troche i stawal nie bedzie:P

Gość nie moge...
oj co sie czepiacie, jesli ma byc szczesliwa 20lat aon zejdzie to jej sprawa. ale bedzie 20lat szczesliwa. potem se innego znajdzie:)

Gość nie wiemnfjojfjefpad
co ci doradzić. rób jak uważasz.

Gość to chyba żarcik
nie mówisz przecież powaznie!!! co zrobisz z dziećmi? chesz mięc półsieroty???/

gdybys miala 36 lat powiedzialbym ze nie ma sprawy czemu nie... ale pomysl logicznie ..zamkniesz przed sobą niektore sfery zycia bo jemu poprostu nie bedzie sie chcialo...

Gość wiosenne nadzieja
baska to ty??

Gość taka sobie jadna
hmmmm sama osobiście takiego przypadku nie znam, ale wiem że takie pary istnieją i są szczęśliwe...... Najpierw musisz jednak wszystko dobrze przemyśleć czy to nie jest tylko chwilowe zauroczenie i czy warto niszczyć swój obecny związek, zresztą on jest o wiele starszy i czy to nie jest tylko tak , że jemu schlebia że taka młoda dziewczyna zwróciła na niego uwagę i tyle..............a jeśli już zdecydujesz się z nim być to nie przejmuj się innymi, ludzie zawsze będą gadać, ale to jest twoje życie i ważne jest żebyś ty była szczęśliwa, a nie aprobata otoczenia!!!!!! Mimo wszystko życzę dobrej decyzji......... To moja skromna opinia :-)

Gość kociczka w sweterku
nie bedzie sie chcialo? to chyba jest zarcik:) Oliver jest wspanialy, nurkuje, gra w tenisa, wspina sie na skalki, jest dyrektorem technicznym teatru i jezdzi po calym swiecie, ma mase zainteresowan, uczy sie jezykow obcych, pochlania tonami ksiazki (tych samych autorow jak ja;)) jest niesamowicie aktywny!!! to bardziej mnie mozna podejrzewac, ze nie bedzie mi sie chcialo, hehe. ale serio, moi rodzice chybe by sie mnie wyrzekli...Boze, to takie ciezkie!!!

Gość kociczka w sweterku
dziekuje, taka jedna, bardzo podniosla mnie na duchu Twoja opinia!!! dzieki!!! czy ktos sie jeszcze wypowie?' dzikeuje!!!

Gość onaonaonaaaa
Ten 50 latek ma syna w wieku 10 lat.O raju.Widocznie naprawde nie jest przystojny jak dopiero wieku 40 lat znalazl kobiete ktorej machnał dziecko :-)

Gość onaonaonaaaa
A Ty autorko masz 26 lat i chcesz z takim "starym"sie zadawac :-) Do tego niezbyt przystojny,to za lat 5 będzie zdziadziałym staruchem :-)

Gość kociczka w sweterku
dla mnie jest po prostu wspanialy, nie licza sie dla mnie walory zewnetrzne az tak, jak dla was widocznie. zastanawiam sie tylko nad roznica wiekowa...

Gość tego nie rozumiem
aha, wiec ma pozycje spoleczna i po opisie zainteresowan - pieniadze wszystko jasne, bierz sie za niego! nie marnuj takiej okazji!

Gość onaonaonaaaa
Autorko ,widocznie alby Ty nie ejstes zbyt ładna,albo ten 50 letni sporo kasy ma :-) Bo ja mam 43 lata i dla mnie 50 latek to juz staruzek,mam meza 45 letniego.Charakter charakterem,ale ciekawe jak beddziesz miała 40 lat czy bedziesz zadowolona w łozku 64 letnim :-) Ja bym sie załamał nmajac takiego faceta

zapomnij.pogadamy za 10 lat.on 60 ty36.super.chyba kasa jego jest tym magnesem.Nie wmawiaj sobie,że go kochasz.

Gość kociczka w sweterku
przeszkadza wam to, ze ma pieniadze? abstrahujac od tego, ze nie jest jakos strasznie bogaty. jego osobowosc mnie poprostu fascynuje,spotkalam w zyciu wileu mezczyzn ale zadnego z takim bogatym wachlarzem zainteresowan!!! moge z nim rozmawiac godzinami o muzyce, sztuce itd. jest wspanialy!!! ale niestety boje sie okrutnych opinii takich okrutnych ludzi jak wy...

wiec stoisz na rozdrozu...z jednej strony rodzice , opinia otoczenia , rówiesnikow ...z drugiej strony on gdybys naprawde go kochala maialbys wszystko w dupie

Gość kociczka w sweterku
co do mnie, na brak urody nie narzekam, cyz mi wierzycie, czy tez nie. figura super (fizjoterapeutka), twarz ladna,dlugie, zadbane wlosy, na ulicy wciaz sie ktos za mna oglada,ale nie w tym sek, prawda? zaznaczam, ze gdy go poznalam, nie wiedzialam nawet, jak wyglada jego mieszkanie, ile zarabia itd. rozmawialismy na forum o sztuce:) i sie zakochalam:)