Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karloss

Pytanie do dziewczyn z przedziału 19 - 21 lat

Polecane posty

Gość Karloss

Chodzę z dzieczyną 3 miesiąc i mam już ochotę na mały petting, piszczenie przytulanie tylko tak się zastanawiam jeśli zaczął bym ją pieścić i zrobił minetkę czy na miejscu jest prosić ją o to samo i o pieszczoty ustami mnie tam?? Czy na miejscu zapytać jest czy zrobi to do końca tzn do wytrysku?? Jak wy byście zareagowały??

Gość losieeeeeeeeeeeeeee
chyba buchnełabym śmiechem

Po 3 miesiącach z połykiem - zapomnij :P Nie pytaj. Jeśli Ty jej zrobisz minetkę, to zapewne poczuje się zobowiązana odwdzięczyć. I jeśli będzie miała na to ochotę, to ona zaproponuje ;) Nie narzucaj się za bardzo :P

Gość MałyPikuś
Zaproponuj jej McDonalda, kino i lody po pettingu, i jakiegoś kettlinga to sama skuma że musi się obrobić przy obejściu. nie zapomnij jej nauczyć żeby po wszystkim wymyła cię i zawiązała buty żebyś się neiprzewrócił inie narobił pośmiewiska przed ludźmi.

Gość Karloss
No nie chcę się właśnie narzucać i na pewno nie powiedzałbym jej wprost nie wiem jak to zrobić żeby się nie zraziła nie musi być koniecznie z połykiem ale czy to nie bedzie głupie jeśli np bym chciał żeby dokończyła dłonią, trudo bo takim pobudzaniu kończyć bez wytrysku...

ja po 4dniach smsowania z dziewczyną uprawiałem naprawdę dziki sex.

Gość Twoja malutka wiesz
traktujesz ją... przedmiotowo. jeśli chcesz na niej wymuszać seks oralny, to jesteś świnia. jeśli poczuje, że sama tego chce i jest gotowa - zrobi to. jeśli nie - nie namawiaj jej do tego. możesz powiedzieć, że masz jakieś tam fantazje takie, ale nie proponuj i nie sugeruj.

To ile jesteście ze sobą nie ma znaczenia,gdyby chciała to czy po pierwszym dniu czy po roku-sama by to zrobiła. Ale pytasz jak byśmy zareagowały- nijak.Na głupie odzywki się nie reaguje,ewentualnie wysmiewa.

Gość Karloss
Jak to głupie odzywki?? Nie wiesz jak jest!! Przez całe te 3 miesiące miliśmy wolną chate bo mam mieszkanie w Krk i nie robiłem nic nachalnie leżeliśmy oglądaliśmy filmy ale tak czuje poprostu, że pasowałoby chyba coś więcej dlatego pytam czy mogę sobie na to pozwolić??

Pewnie,że nie wiem jak jest,bo mój facet nigdy nie spytał czy mu obciągne i połknę.

Gość ronaldinka
oczywiście, że możesz już jej zaproponować petting i loda. Miejmy nadzieję, że twoja dziewczyna się obrazi i znajdzie sobie kogoś lepszego, więc do dzieła!

Gość Karloss
za to stanowczo 16 maja zamierzam zaproponować jej anala Ostatecznie poproszę ją, żeby wsunęła mi paluszek w dupkę i trochę pogmerała.

nie,nie proś ją o to! po 3 miesiącach może nie być na to gotowa. może skup się na razie na dawaniu jej przyjemności, nie oczekując nic w zamian? zobaczysz, do wszystkiego dojdziecie...

Gość biała lilia
słuchaj gdyby mój chłopak zapytał mnie czy zrobię mu loda to chyba bym wstała i wyszła. Jeśli ona poczuje się na to gotowa to sama to zrobi. możesz jak na razie poprzestać na dawaniu jej rozkoszy i miej nadzieję, że jest inteligentną panną i sama dojdzie do tego, ze chce ci się odwdzięczyć :) nic na siłę mój drogi. Nic na siłę :)

Gość tak nic na siłe
tylko młotkiem ;P

Gość mała cycata
odzywają się dziewczyny co same chcą być pieszczone ale do buzi to nie łaska,skoro on ją popieści,to co za problem.Jestem może trochę starsza niż w temacie ale powiem Ci jedno,spróbuj,spontaniczność w sexie jest najlepsza może jak będzie jej dobrze to o nic nie będziesz musiaŁ pytać co się martwisz na zapas.Odpręż się.

Gość ciekawska turystka
tej "mała cycata", że ty jesteś dziwką i ciągniesz każdemu to nie znaczy, że każda laska tak robi. zastanów się nad sobą...

Gość rycząca trzydziestka
a Ty ciekawska jak facet Ci zrobi minetę to mówisz mu a teraz idź do łazienki sobie wytrzepać?Nie było napisane że każdemu nie wiem skąd takie podejżenie lubię seks facet mi dobrze to ja mu też egoistko

Gość Arnawi
najpierw połóż jej rękę na cycku. jak cię nie zliściuje, to znaczy, że ostrożnie możesz posuwac sie dalej ;)))

To jest świetne podejście- jeśli w łózku coś robione jest Tobie to MUSISZ odwdzieczyć się tym samym.Niezły przymus,współczuje tym,którzy są w związkach, w których tak się dzieję.

Gość Neffa
ja chodzę z moim 2,5 roku i nigdy nie połknełam ;/ czuje jakąś blokade