Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camillllllllla

Lekceważy mnie

Polecane posty

Gość Camillllllllla

Parę miesięcy temu mój partner mnie oszukał.zataił coś, potem dopiero jakby nigdy nic o tym powiediał. Wczoraj jakoś wrócil ten temat i spytałam go czemu wtedy zataił tamta sprawę. Powiedział, że nic nie zatajał, a na koniec spytał czy juz skonczyłam swoja liste zazalen. Kompletnie zignorowal fakt, że mnie bardzo bolalo tamto klamstwo (wiedziałam o nim zanim sie przyznał). A teraz ma do mnie pretensje że gniewam sie o byle co. A mi jest po prostu przykro bo potraktował mnie jak jakąś fochową panienkę i zlekceważył cała sytuację. I kto tu ma racje?

Gość
na pewno łatwiej byłoby stwierdzić, gdybyś napisała czego to kłamstwo dotyczyło :D bo jeśli np. wyszedł na piwo z kolegami a skłamał, że zostaje dłużej w pracy - to jesteś fochową panienką :D a jeżeli np. przespał się z Twoją koleżanką - to Ty masz rację ;)

Gość Camillllllllla
Ani jedno ani drugie :) Jakis czas temu był na szkoleniu zawodowym i cały czas utrzymywał że nie ma tam kobiet (męski zawód). Na początku wierzyłam, ale jak dodal na nk nowe koleżanki to z ich profilów dowiedziałam sie, że też tam są. Nic nie mówiłam, bo myslalam że mówil tak żeby mnie nie martwic ( raz przyłapałam go na flircie i wie że mam do niego ograniczone zaufanie). Pod koniec wspomniał jakby nigdy nic że były dziewczyny. Znów nic nie mówiłam. teraz temat wrócił i się go spytałam o powód tego zatajenia, spodziewałam się że jakoś to powaznie wytłumaczy. A on nic. Tylko spytał czy to juz wszystkie pretensje jakie mam :/

Gość
no aż tak poważna sprawa to nie jest :) ale facet mógł się zachować inaczej, coś wyjaśnić - tym bardziej, że łatwo się wyłgać z takiej sytuacji, bo sama już zdążyłaś go usprawiedliwić :p

Gość Camillllllllla
Nie. a co? mialas podobna przygode?

Gość Camillllllllla
Po prostu przykro mi, że najpierw mnie okłamuje a potem to lekceważy jakby nigdy nic. Gdyby wiedział ile ja nocy przez to przepłakałam a on to olewa.

Nie ja tylko moja kumpela miala 3 lata chlopaka Łukasza. Wydawal sie ok. Przeciez tyle lat go znalam i wydawalo sie ze wszystko o nim wiem. A on mial dwie twarze. Jezdzil na jakies szkolenia i tam poznal kobiete. Jakas sikse.... heh. Mowiac scislej. Mial dwie dziewczyny i zadna o sobie nie wiedziala. Masakra. Moja kolezanka go zostawila. Tamta chba tez sie dowiedziala i odeszla. A on spakowal manatki i wyruszyl w swiat. Hehe. Ma eraz nowa kobiete. Kamile i mieszka w Warszawie.

Gość Camillllllllla
całe szczęście ie jestem ta kamilą. Ale nigdy nie wiadomo, może mój też nie jest lepszy.