Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszukana22222

dlaczego Faceci oszukuja ile maja cm wzrostu?

Polecane posty

Gość Oszukana22222

Pytanie do panow dlaczego zawyzacie swoj wzrost??? a potem na randce wychodzi ze dziewczyna jest ciut wyzsza lub rowna z chlopakiem ;/ pozdrosss

Gość dyskusjaa
mnie jeszcze nikt nie oszukal

Gość do żyrafy
to ty masz problem bo jesteś wielka i mało który do ciebie pasuje

Gość Oszukana22222
wcale nie jestem zyrafa mam 170 jak dla mnie bardzo lubie swoj wzrost no ale jak koles mowi ze ma 180 a tak naprawde 169 to bez kitu zal.pl

Gość Kwiaruszek987
do zyrafy-> ty pewnie jestes karakan dlatego tak sie obruszasz buehashahhahaha liliputom dziekujemy:P licza sie prawdziwe z dlugimi nozkami kobiety

Gość facet niepewny jutra
to nie 10cm w spodniach więc i tak byś nie odczuła a łatwiej mniejszemu cycki tarmosić.

Oszukują nagminnie!!! Ja mam od zawsze 173 cm, a często koleś równy ze mną albo nawet ciut niższy mówi, ze ma 180. Wtedy staję tyłem do niego głowa przy głowie i pokazuje mu, że się kurwa myli!!! Zobaczyć jego minę -bezcenne...

💤

Gość Oszukana22222
żuliamenelia-> dokladnie ja mam tak samo ale po co az tyle oszukiwac ja zawsze pisalam prawde ile mam wzrostu zeby nie bylo ze sciemniam nie ujmuje ani nie dodaje rozumiem ze moze facet miec kompleks ale to niech szuka sobie niskiej kobiety...zawyzyc 2 cm ale 10!!!! zalosne

Gość Oszukana22222
poza tym na zdjeciach tak tego nie widac jak sa zrobione tylko glowa lub tak by chlopak wygladal na wyzszego...porazka jeszcze raz

Gość Czy dziewczyny
Oni nie umieją mierzyć. Podają większą wysokość, ale długość też podają większą. I tutaj już nie mamy jak się porównać. ;)

A żeby było zabawniej , to Wam powiem, ze mój facet jest5 cm mniejszy ode mnie!!! Ale jest tak fascynującym kolesiem ( no i pióra ma do pasa, a ja jestem zboczona na tym punkcie), że zupełnie mi to nie przeszkadza.

czego nie potrafią mierzyć ?

Gość Czy dziewczyny
Oj, facet, facet. Widać, że nie pisujesz na erotycznym. :P :D

Gość Oszukana22222
swojego wzrostu od stop aż po same pióra na glowie

Gość nvngh
bo faceci ogolnie maja kompleksy na punkcie rozmiarów i zamiast kuurwa zabrac sie za krasnale to oszukuja laski i wtedy maja nadzieje ze jednak wysokiej bedzie to zwisac jak sie go pozna :O jednak niscy faceci maja ciągoty do lasek, mnie oprócz wysokich adorowali równiez krasnale...masakra :O

wiecie jak jest duża dziewczyna to stając na wprost patrzy się jej w piersi więc to nie takie złe.

No własnie, a najlepiej, ze sa kolesie takie karakany po 170 cm, a szukaja niewiadomo jakiej laski. Sama mam 170 cm i przydałby mi sie taki od 180 cm, ale cieżko takiego spotkać:O Chodź zawsze facetów miałam od 183 cm do 194:)

A kobiety to nie kłamią wcale na swój temat ,tylko faceci kłamią ?

Gość Czy dziewczyny
:D:D:D Ja tam nie dzielę faceta na centymetry. Albo jest fajny, albo nie. I centymetry nie mają z tym nic wspólnego.

Gość nvngh
a co mamy klamac?? chyba tylko tyle ze nosimy pusz apy :D:D

Gość DEDYKOWANY PRZEZ EU.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość Oszukana22222
do WTF_23 dokladnie suzkaja laski i chociaz wiedza ze jest w rzeczywistosci wyzsza to dalej leja wode moze mysla ze ona tez sciemnila i pisze ze ma 170 a moze ma 160 :D ust to wie trzeba bylo by ich spytac ja sie jednak nie odwazylam spytac dlaczego pisales ze masz 180 a jestes nizszy ode mnie?? bylo by mi glupio mnie rozniez karakany adorowali oprocz wysokich ja po prostu nie wyrabiam jak widze chlopaka ktory ma 180 i wyzej mm najlepiej jakby mial 190 :))) kreca mnie tacy wysocy nawet chlopak o 6,7 cm wyzszy mnie nie interesuje....heheh wlasnie najczesciej bywa ze te niskie startuja do tych wyzszych dziewczyn sama nie wiem na co liczac ogolnie nie lubie odrazu skreslac ale szczerze i bez hipokryzji jak isc z chlopakiem nizszym od siebie o np 8 cm a gdzie zeby zalozyc buty na chocby lekkiej szpilce nie ma juz mowy wiec niskim facetom dziekuje odrazu sorka:P

Gość nvngh
moj obecny to sie przerazil jak sie dowiedzial ze jesem 2 cm nizsza od niego -174 :D:D bo nigdy nie mial wysokiej dziewczyny, teraz rozkazuje mi zebym zakladala buty na obcasach :D

jedne dzielą na cm inne patrzą w portfel :classic_cool:

może swój wzrost chcą porównywać do czegoś innego :)

Gość Oszukana22222
do faceta niepewnego jutra;P-> nie twierdze ze nie klamia ale ten topic jest jak widac na konkretny temat wiec wracac do tematu jak chcesz to zaloz wlasny i tam sie wypowiadaj:P...widac odrazu kontrofensywa ah Ci faceci a tak w ogole ile masz cm wzrostu ????

już pisałem liczą na to iż będą mogli chodzić z głową w damskim biuście , bo to całkiem przyjemne miejsce do wtykania głowy a schlać się nie trzeba .

Gość Oszukana22222
do lady87 byc moze hehehe nie mowie ze nie moze tak byc?:D

Gość Oszukana22222
facet niepewny jutra-> kazde wytlumaczenie jest dobre byle sie pocieszyc hahahahah