Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiasi19

ciaza ..Boje sie pomozcie

Polecane posty

witam dziewczyny mam taki problem.jestem od kilku tygodniu w ciazy jestem ztego powodu bardzo szczesliwa...jutro ide do lekarza ale boje sie ze cos bedzie nie tak bo juz raz poroniłam i teraz sie boje ze przez te poronienie moze byc cos nie tak z moja ciazai moim malenstwiem nieprzezyłabym tego..:/( o do tego wszystkiego mam takie dziwne zgrubienie w pochwie i jak sobie pomysle ze to moze miec wpływ na ciaze to boje sie isc wiem ze to moze a\\smieszne ale chcialam bym miec dziecko jutro pojde mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i te zgrubienie niebedzie miało wpływu

Gość badz spokojna
jutro sie okaze.....ale poprzednia ciaza/poronienie nie ma w ogole wplywu na terazniejsza ciaze!

Gość i tu się nie zgodzę
poprzednie poronienie ma wpływ na kolejną ciążę....przynajmniej tak mówiła moja gin. Ale mogła się przecież mylić. Prawdopodobnie jest tak, że organizm pamięta tamto zdarzenie i może zadziałać podobnie. Nie martw się jednak. Też miałam taką sytuację. Drugą ciąże donosiłam :)

moze po tamtym porobieniu cos we mnie sie znisczyło i to teraz moze miec wpływ na ta ciaze a te dziwne zgrubienie??

Gość badz spokojna
tylko w poronieniach mnogich/nalogowych ma wplyw!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tez jestem w takiej sytuacji

Gość badz spokojna
a w ktorym tc jestes? i nie mysl ze cos sie zniszczylo bo to juz paranoja;)

w czwarty tygdoniu.Poprostu bardzo pragne tego dziecka i niechce zeby sie okazało ze cos jest nie tak

teoretycznie rzadko sie zdarza drugie poronienie jezeli juz to wtedy trzeba szukac istotnej przyczyny bo sie moze byc nie tak

mam nadzieje ze te zgrubienie niebedzie mialo znaczenia i wszystko bedzie dobrze ale strasznie sie boje ze lekarz powie ze cos nie tak albo cos..:(:(:(

Gość MADONNA ONNA
Napiszę Ci tak: Bóg jest sprawiedliwy, jesli będziesz myślała, że będzie źle, będzie to, tamto, siamto to tak będzie! Myśl więc, ze będzie dobrze, a poród będzie najpiękniejszą chwilą w Twoim życiu. Myśl pozytywnie, a na pewno za kilka m-cy będziesz trzymała w ramionach synka bądź córkę. Wyobrażaj to sobie, a to nastąpi... jakkolwiek to brzmi - uwierz w to :]

Gość MADONNA ONNA
i ja też pierwszą ciąże poroniłam :( W drugiej nie dałam dojść takim myślom nawet do głowy !! Mam dziecko 5-miesięczne :)

dzieki Ci wielkie za te słowa a te zgrubuenia to beda miały jakies znaczenie??

Gość stu234
Witam Będzie mi miło, i proszę o poparcie i głosik na mój blog ( o porodzie i Prawach Rodzącej na sali porodowej ) http://bobbyy.pl/blog.php?id=195 dziękuję serdecznie!

Gość MADONNA ONNA
Nie wiem dokładnie czy o to Ci chodzi, ale ja też miałam zgrubienia, ani lekarz nic nie mówił ani wpływu to nie miało, bo mam zdrowe dziecko :)

Gość 1212121212121212
To tak jakbyś miała zgrubienie na ręce i myślała, że bedzie to miało wpływ na dzidzie :D To jest zupełnie ODMIENNA sprawa. nie przejmuj sie

Wiem, co przeżywasz. Ja też poroniłam - w lutym, zeszłego roku, to był 6tc. Ale za drugim razem się udało, jestem obecnie w 26tc :) Poronienia są teraz bardzo częste i rzadko która kobieta przez nie nie przechodzi. Musisz być dobrej myśli, aczkolwiek ja w tej ciąży w okolicach 6 tygodnia bardzo się bałam... Okazało się, że niepotrzebnie :)

POPRONIENIE PIERWSZEJ CIAZY NIEMA WPŁYWU NA DRUGA A TE ZGRUBIENIE W POCHWIE TO NIE ZASZKODZI MOJEJ CIAZY CAŁY CZAS O TYM MYSLE DZIS CAŁY CZAS PŁACZE BOJE SIE ZE LEKARZ POWIE ZE COS NIE TAK UMARŁA BYM Z TEGO WSZYASTKIE AZ SIE BOJE ISC OD LEKARZA A DZIS MAM WIZYTE :(:(::(:((

bede 3 mac kciuki! ja jutro ide na wizyte, w 6 tyg nie bylo zarodka, jutro jest 7 tydzien, piersi przestaly mnie juz bolec w zasdzie, brzuch troche pobolewa, jestem na dufaston od początku, wyryczalam juz wszystkie łzy, tez sie boję:( koncowej diagnozy.