Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstresie

Biały śluz

Polecane posty

Gość wstresie

Dzień dobry Pisze bo bardzo sie martwie. Powinnam dostac miesiaczke juz 2 dni temu i niestety nadal czekam. Mam jakiś taki biały gesty śluz i takie dziwne uczucie jakby pieczenia czytalam ze to moze byc grzybica, czy to mozliwe? I czy przeszkadzało by to w miesiaczowaniu? Bo juz wole miec ta głupia grzybice niz byc w ciazy mam dopiero 19 lat. Prosze niech mi ktoś odpisze. Czekam na odpowiedz i dziekuje z gory.

Gość sdda
sprawdz jeszcze czy masz w tej wydzielinie takie serowate grudki - jak tak to czeka cie wizyta u ginekologa i leczenie grzybicy - nic przyjemnego :/

Gość blekitna fala
mialam nie raz grzybice i o kilka dni za kazdym razem mi sie okres spoznial, ale nie jest to regula. zrob test ciazowy na wszelki wypadek i idz do lekarza. albo najpierw kup lacibios femina i clotrimazolum, moze to wystarczy ;)

Gość URSUS C330
Jak na grzybice pomogą lacibios femina i clotrimazolum to ja jestem swiety turecki.

Gość asdffg
ursus może nie wylecza ale napewno załagodzą objawy !!! Ja tez polecam clotrimazolum i lacibios femina. Możesz tez kupić kilka saszetek tantum rosa i się tym podmywać. Zrób koniecznie test ciążowy by wykluczyc ciąże. Jesli będzie negatywny a nasilą się objawy to zmykaj do gina bo może masz infekcje lub grzybice a to koniecznie trzeba leczyć