Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalalalala

Ustny polski.

Polecane posty

Gość malalalalala

Jutro mam ustna mature z polskiego. Mam juz szczegolowy plan prezentacji i co nie co napisane ale nie mam skonstruowanej tej prezentacji od poczatku do konca. Wiem o czym bede mowila bo temat mam o kochankach i znam ksiazki o ktorych opowiadam. Myslicie ze jesli tego sobie nie napisze tylko pojde i bede mowila z glowy na podstawie planu to mam szanse zdac ? Czy ktos z was tez tak zrobil, ze nie wykul na pamiec tylko mowil z glowy co wie ? Prosze o odpowiedz :)

Gość jaaaaaaaggg
ja napisałam w sumie streszczenia 4 lektur dzień przed, potem szłam prawie na spontana, bo tekst takjaby miałam napisany ale go nie znałam, a plan musiałam oddać wcześniej i nie ZGADZAŁ SIĘ Z PREZENTACJĄ POJĄKAłam się ale zdałam i to na w miarę przyzwoity wynik

Gość malalalalala
Mi wystarczy tylko 6 punktow zeby tylko to zdac. Wiec chyba na tyle pkt dam rade powiedziec bez napisanego tekstu... ?

Gość malalalalala
no to na pytania jakos zawsze mysle ze cos powiem skoro przeczytalam to o czym bede mowila , tak mi sie wydaje :/

Gość Niepojenta idiotka
Madusia18 85procent i ledwie!:/

Gość malalalalala
a plan mam dosc szcegolowy i gdy bede w niego zerkac to bede wiedziala o czym mam mowic po kolei nie ? :)

Gość indywidualnie
ja mialam wczoraj:) prace pisalam juz dawno sama, ale uczyc zaczelam sie jej dzien przed prezentacja:) znajomosc lektur pomogla:) mialam 20 pkt:P jak znasz lektury i odpowiesz na pytania to zdasz:) za sama prezentacje jest tylko 5 pkt.