Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnyyy facet

mogłybyście być z facetem który ma 172cm wzrostu?

Polecane posty

Gość fajnyyy facet

nie przeszkadzałoby wam to.. czy z góry takich skreślacie?

172 nie jest tragicznie,wiec skąd to pytanie?

Gość coinn
Dla laski 160cm twoj wzrost jest ok, ale takie zazwyczaj uganiaja sie za osobnikami 190cm:D

facet majacy 172 niby jest niski? moj ma 176 czy 8 i wcale kurduplem niest, puknij sie dziewcze

Gość tfgkjkl
A CO NIBY MA WZROST DO MILOSCI? ;/;/

Gość mój facet tyle ma
ja sama mam 160.

Gość mój ma mniej
i to żadna tragedia dla mnie jest idealnie bo sama jestem niska

Gość fajnyyy facet
niby nic, ale wydaje mi się że fajne babki zawsze mnie skreślają przez wzrost... sam w sumie nie mam preferencji co do wzrostu dziewczyn ale 165 jest idealne

Gość pytania na tym forum są coraz
głupsze:oLudzie,ogarnijcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja bym nie mogła, bo sama mam prawie tyle. Lubie wysokich :)

a może przez charakter a nie przez wzrost ?;)

Mój ma 170 cm, a ja 167. Czasem rezygnuje z wysokich obcasów, ale to nie jest problem;-)

Gość pseudonim b
facet powyzej 180 byl by napewno bardziej atrakcyjny przynajmniej dla mnie a moj typ to 185-92

Gość ANETA_________
ja nie mogłabym być, sama mam 167 cm i lubie buty na wysokim obcasie ( tak okolo 8-10 cm,) co sprawiloby, ze bylabym wyzsza od partnera o takim wzroscie wole facetow zdecydowanie o wyższym wzroscie ;)

moj facet jest jeszcze nizszy i jakos nie narzekam ;) nadrabia wzrost osobowoscia

to nie jest tak, ze kobieta skresla faceta z powodu wzrostu. Po prostu w oczach niektorych wypada slabiej w porownaniu do wysokiego meczyzny. A rzadko zdarza się tak, że facet jest tak cudowny, że wszystko inne schodzi na drugi plan. Więc siłą rzeczy kiedy mamy do wyboru : fajnego wysokiego i fajnego niskiego, wybieramy wysokiego.

nie moglabym bo sama mam 171 ;] a jak ubiore szpilki to co? ja wysza od niego?:D

Gość gość
Zakochałam sie w takim, on ma 172 a ja 163 ale tak szczerze to od zawsze mam z tym problem bo lubię wysokich. Nie chodzę w b. na obcasie, i czuje sie nie komfortowo ;( i dała bym wszystko zeby byk wyższy chociaż o te 5 cm

Gość gość
Jak czytam niektóre posty to mi słabo. Ok, jestem kobietą, kurduplem (i z tym się zgadzam :D ), 165cm. I powiem tak, ja wiem na 100%, że mój facet nie będzie niski, najwyżej umrę w samotności z kotami :D tak już mam, w mojej rodzinie wszyscy faceci są wysocy, a jeśli nawet nie, to mają taką budowę ciała, że wyglądają jak zabójcy ;) Próbowałam być z chłopakiem lekko powyżej 170cm i po prostu się nie udawało, nie było chemii. Zostaliśmy dobrymi przyjaciółmi. Oczywiście obrażanie kogoś, że jest "żałosnym krasnalem", "śmieciem", itd tylko dlatego, że nie jest wysoki, jest dla mnie żałosne. OCZYWIŚCIE, że człowieka nie można oceniać po wzroście. Oczywiście, że liczy się charakter. I oczywiście, że jak ktoś się zakocha, wzrost nie ma znaczenia. Problem w tym, że ludzie są różni. I to, kto nam się podoba, przy kim czujemy się dobrze, kto nas pociąga i w kim się zakochamy, nie zależy od nas. Nie możemy sobie wmówić, że "ok, teraz zakocham się w tym facecie, bo jest wartościowy", to tak nie działa. Teraz zwracam się do mężczyzn, którzy tak bardzo się bulwersują i nazywają takie dziewczyny jak ja "pustakami", przy okazji przewidując przyszłość, w której na pewno nie będziemy miały prawa wybierać partnerów tylko brać to co jest (?!). Jak byście się czuli, gdybym nazwała was pustakami, tylko ze względu na to, że lepiej czujecie się flirtując z kobietą z długimi włosami, większymi krągłościami, wyższym/niższym wzrostem? Przecież to normalne! Ludzie, to ma być partner na całe życie (przynajmniej z założenia :D ), nie przyjaciel, nie kolega. I to, że ktoś jest wartościowym człowiekiem nie ma tu nic do rzeczy. Przy okazji, nie rozumiem też stwierdzenia "Dla kobiety 170cm facet 175cm będzie za niski, ale dla 160cm będzie ok". Nie, to też nie tak działa niestety. Kobieta może mieć 180cm i mieć głęboko w d***e ile cm ma jej facet lub będzie czuć pociąg do niższego, tak samo jak kurd**el 160cm moze czuć potrzebę posiadania faceta 180cm. Trochę więcej tolerancji, błagam :)

Gość gość
Nie, bo sama mam 171. Faceci mojego wzrostu mnie nie pociągają. Musi być trochę wyższy.