Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

plamki na penisie co zrobic????

Polecane posty

pojawily mi sie czerwone male plamki okolo 8 plamek na napletku nie piecza mnie ,podejrzewam ze moja kobieta mogla isc na bok powiedzialem jej o tym twierdzito ze to moze byc zmiana srodkow antykoncepcyjnych z tabletek na plastry ze ona tez mam pomnie tzw uplywy z cipki costakiego,Sam nie mam na ten temat myslec nigdy w zyciu nic takiego mi sie nie pojawilo podejrzewam ze sypia z kims innym

Gość farmazony
kiła i mogiła

Gość
RAK

Gość pisku pisku
złoty - chyba cie mamusia za pocno pogrzebaczem po lbie zdzielila. Gowniarz i tyle. piotrek - forum to nie miejsce na takie porady. Wyskakuj z forsy i pedz do dematologa. Radze prywatnie, bo panstwowo zanim sie dostaniesz to stan moze sie pogorszyc.

zanim pójdziesz do lekarza zrób tak: leć do apteki i kup maść (krem) clotrimazolum, małą buteleczkę kwasu borowego \"borasol\" i saszetkę nizoralu. wszystko nie przekroczy 10 zł. najpierw umyj wacka w niewielkiej ilości nizoralu (tylko porządnie go później wypłukaj w wodzie) następnie wysmaruj maścią. za kilka godzin ja spłucz i posmaruj wacikiem kwasem borowym. następnie zaraz po tym znowu maśc i za kilka godzin zrób sobie z (najlepiej z takiego wacika do twarzy co laski używają ) tampona nasączonego kwasem borowym i przyciśnij napletem. potrzymaj ze 3 godz. jeśli to nie pomoże to udaj się do lekarza, jeśli poczujesz też jakiś dyskomfort podczas stosowania czegos co opisałem wyżej to oczywiście natychmiast zaprzestań. znam się na tym bo sam wiele już przeszedłem :) także zanim wizyta u lekarza spróbuj tego co opisałem. moim zdaniem na 99% procent to grzybica więc na pewno moj sposób pomoże. a dziewczyny o nim nie podejrzewaj. bo to wcale nie musi być przeniesione drogą płciową. tzn ty pewnie zaraziłeś się od niej albo na odwrót ale to u ktoregoś z was mogło się rozwinąć.

Piotrze nie podejzewaj kobiety o zdrade, bo fakt zapalenia grzybicze o ktorych piszesz robia sie kobieta czesto stosujac tablety anty.lub zmienijac zabezpieczenie.Antybiotykoterapia, leki depresyjne,kapiel w basenie, zmiana płynu do higieny intymnej i grzybek gotowy.Niech laska idzie do gina i oboije dostaniecie jakis specyfik aby sie tego pozbyc;-)