Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssebbukuuu

Czy teraz tylko nastolatki są takie odważne?

Polecane posty

Gość ssebbukuuu

Czy tylko nastolatki są teraz na tyle odważne żeby np. wylizać facetowi tyłek i jeszcze mieć z tego sporo radości? O co dokłanie mi chodzi... ano o to, że zauważyłem, że im kobieta starsza tym mniej spotaniczna, radosna i zbyt dużo analizuje. Dlatego postanowiłem że od tej pory nie umawiam się już z dziewczynami powyżej 20 lat, bo najlepsze są takie 17-20. Może niewiele jeszcze umieją, ale nadrabiają spontanicznością w seksie, optymizmem i ogólnie czuć od nich radość z życia. Mówię wam, seks z nastolatką to odlot.

Gość kijjanka
ile masz lat?

Gość pewnie max 17 ma

Gość ssebbukuuu
26

Gość obejrzyj sobie red tuba albo
idz do agencji nawet 50 zrobi ci tam wszystko

Gość rycząca trzydziestka
nastolatkami to się podniecają Ci co prawdziwej dojżałaj kobiecie dobrze zrobić nie potrafią gdzieś się trzeba dowartościować

Gość rycząca trzydziestka
upsss dojrzałej :)

Gość vviktor
A od kiedy to seks z 18-latką oznacza pedofilię? Durne baby. Ja mam 30stkę i spotykam się od pewnego czasu z 18stką. Potwierdzam - takie dziewczyny są dużo bardziej spontaniczne niż te w moim wieku.

Gość uważam dokładnie na odwrót
że im kobieta starsza i bardziej doświadczona - tym odważniejsza - no, chyba że ma jakieś przykre przeżycia "po drodze". Jak byłam nastolatką - to nawet nie słyszałam o lizaniu facetowi odbytu - teraz robię to z prawdziwą przyjemnością!

Gość tomekxxx
ale macie nasrane;) lizcie psie gowno najlepiej na smietniku i powiedzcie jak smakuje. brudasy i swinie.

Gość nie sypiam z komiczne
z tymi 30 i 40 latkami i ich nieprawodopodobna seksualnoscia to mity ...stworzone przez owe wlasnie podstarzale pruchna; z czystej zawisci i co tu duzo ukrywac bezsilnosci biologii sie nie oszuka - calo 20- latki jest duzo bardziej atrakcyjne niz 30/40 latki; a umiejetnosci?? nie czarujmy sie - az takiej roznicy dla faceta nie ma:-)...