Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karoleczekx3

Bolace piersi i okres

Polecane posty

Gość Karoleczekx3

Witam Mojej dziewczynie okres psuznia sie juz 7 dzien . od wczoraj zaczły bolec ją piersi , takie miedzy innymi ma objaw nadchodzącego okresu i d otego bolący brzuch , ale teraz brzuch jej nie boli tylko piersi , czy to znaczy ze okes wkrótce się pojawi ? okres ma niereguralne. Prosze o odpowiedz

no lepiej niech idzie po test i zrobi, bo objawy ciązy są podobne do zbliżającego się okresu. A jak bedzie negatywny to niech zrobi bete i sie okaże co i jak. Zaopiekuj sie nią:) pzdr.

bo jak przypuszczam to są powody do niepokoju, skoro pytasz o to? ale pocieszenie jest takie,że jak ma nieregularne okresy to lada dzień może @ dostać i po strachu.

Gość Kafleczek
Tak , robilismy to w ostani dzien @ . Krawienie juz ustepowało , praktycznie go nie bylo . robilismy to tylko przez 10 minut . Teraz zaczynają juz moją partnerkę bolec piersi , jestem dobrej ysli i mysle ze do zaplodnienia nie doszlo (robismy to bez zabezpieczenia) .

oj no nie wiem, nie wiem.. mysle,że może być w ciąży..tak bez zabezpieczenia..chłopie, bez urazy, ale jak nie chcecie wpadki to chociaż gumke stosujcie... a czy wiesz,że w śluzie (nie w spermie) na penisie są też plemniki?? niech idzie zrobić test, może to Was uspokoi.

Gość kafleczek
Wiem niewiem gdzie mielismy glowe , Ale keidy wyjąłem członka z pochwy i go dokladnie oglądałem przez 5 minut to byl suchy ... zaden sluz sie nie wydobywał . A cykl ma dosc dlugi wiec okres jest ( bardzo duze prawdopodobienstwo) nieplodny . Dotego gdy juz zaczły bolec ją piersi uspokoiłem sie bardziej , wiem test musimy zorbic ale ona sie opiera ;/ . Daremny stres