Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujęporady...

pytanie do mam, które mają kilka dzieci

Polecane posty

Gość potrzebujęporady...

Mam roczne dziecko. Niedawno okazało się, że mimo zabezpieczania się jestem w ciąży. Jestem osobą o kruchym zdrowiu, poprzednia ciaża zabrała mi wiele sił. Czsem nie mam sił zajmować się dzieckiem, a co dopiero dwójką. Mogę liczyć na pomoc mamy, ale i tak będzie ciężko.Boję się, że nie dam rady.Z jednym mi bardzo ciężko, a co dopiero 2. Jak radzicie sobie z dwójką małych dzieci, jak finansowo i wogóle?

Gość normalnie
oboje pracujemy , więc finansowo ok dzieci jedno 3,5 drugie 6 miesięcy zostają z nianią

Gość mama2dzieciakow
ja tez mam 2 i z praca bywa roznie. raz lepiej raz gorzej ale sobie radze. u mnie ruznica wieku byla podobna jak u ciebie i starsze dziecko bardzo pomagalo przy mlodszym. skad jestes?

Gość pytanieeeeeeeeeeeeeeeeee
z poznania

Gość mama2dzieciakow
ja z warszawy. jakbys miala jakich problem lub potrzebowala sie wygadac do wal smiało Dominikajedrzejewska2@wp.pl

Gość tez jestem matka 2
jedno niemowlak a drugie 2latek. Ja jestem na wychowawczym maz pracuje. Nie mamy kokosów i jeszcze kredyty ale jakoś wiązemy koniec z końcem (przynajmniej narazie) A ogólnie teraz to już nie jest tak źle. Młodsze jest bardzo grzeczne a starsze bardzo rozwinięte ponad swój wiek więc naprawde jest ok.

Gość potrzębujęporady
dzięki Dominiko.