Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuhjntdrjur

Jak się za nim zemścić ?

Polecane posty

Gość fuhjntdrjur

Obiecywał mi, że będziemy razem, zapewniał, że tylko ze mną chce być, że bardzo mu na mnie zależy, że nie może się doczekać aż się zobaczymy itd... ostatni raz powiedział mi to przez telefon 2 tygodnie temu. Trwa to już prawie rok, a dlatego bo mieszkamy od siebie prawie 400 km i bardzo rzadko się widzieliśmy. Mieliśmy cały czas kontakt sms-owy i telefoniczny. Ale ja mu wierzyłam, i czułam, że tak naprawde jest. Wczoraj weszłam na jego profil na fotce... patrzę a on ma dziewczynę... Dlaczego mi to zrobił, nawet bez słowa wyjaśnienia ? Nie wiem. Ale nie chcę go znać. Myślę tylko jak się zemścić na skurwysynie. Czy coś mu napisać czy może to olać ?

W tej sytuacji nie ryzykujesz nic, więc możesz skontaktować się z jego kobietą :D Zrobisz przysługę sobie i jej ;) Miał dwie panienki, nie będzie miał żadnej :D Oto zemsta :D

Gość fuhjntdrjur
ile kosztuje wynajęcie ruskich aby mu wlali ?

Gość never ever
oczywiscie ze sie zemscic!!...facet musi wiedziec gdzie jego miejsce i ze takie zwodzenie cie do niczego nie prowadzi. moze to jest zbyt odlegly pomysl ale nie myslalas o tym zeby do niego pojechac??...wyobrazasz sobie jego mine kiedy otwiera ci drzwi a ty wpadlas w odwiedziny bez zapowiedzi:P ta chwila bylaby bezcenna..a jak nie to, to ja bym zrobila sobie pare "milych" fotek z jakims chlopakiem, nawet z sasiadem i wlozyla na jakis profil niech widzi ze tez go olalas

Gość fuhjntdrjur
Ale co ja mam jej napisać :O pomyśli że wymyśliłam to

Gość fuhjntdrjur
Hehe :D dobry pomysł, ale jakoś nie mam ochoty :( i szkoda mi kasy

Gość fuhjntdrjur
:(

Gość fuhjntdrjur
Za tydzień będę za granicą w tym miejscu gdzie w wakacje się poznaliśmy. Myslalam zeby mu napisac sms-a ze wlasnie siedze na lawce na ktorej sie poznalismy i wspominam najpiekniejsze chwile ktore wlasnie tu z nim przezylam.. :( A na koncu napisac mu zeby pozdrowil swoja dziewczyne i ze zycze mu wszystkiego co najgorsze. Ale nie wiem czy to dobry pomysl ?

Gość fuhjntdrjur
?

Gość ja bym olała
nie odzywaj się do buraka a po miesiącu jak będzie pytał czemu mu nie odpisujesz napisz że szkoda ci czasu na takie ścierwo fałszywe

Gość fuhjntdrjur
Tak tylko watpie ze on do mnie napisze skoro ma juz inna. Chcialam mu poprostu jakos dowalic, ale nie wiem jak :(

Gość faceci to swinie...////
wyjdz z tego z klasa,pokaz ze jestes 100 procentowa kobieta,nie pisz,nie dzwon,nie szukaj kontaktu,brak kontaktu i olanie go jest najlepsza zemsta,nie pisz ze zyczysz mu wszystkiego najgorszego,bo sie osmieszysz a on bedzie mial z Ciebie niezly ubaw..jak odezwie sie do Ciebie to powiedz mu ,ze myslalas ze jest facetem z klasa a nie burakiem i niech pozdrowi swoja dziewczyne..po czym wykasuj jego numer i zapomnij