Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 echo davidoff

Jestem niemodna, POMOZCIE MI ZROBIC PORZADEK W SZAFIE

Polecane posty

Go艣膰 echo davidoff

mam przed soba kilka rzeczy do wyrzucenia z mojej szafy i nie wiem zatrzymac je, bo moda na nie wroci czy nie? - bluzeczka a la komkis z dl. rekawem vero moda - sukienka, ktorej nei nosze od conajmniej trzech lat, motyw kwiatowy.. czuje sie w niej jak stara babcia :/ i inne duperelki, na co dzien nosze jeansy, bluzy, adidasy, wlosy spinam w kucyk albo nosze rozpuszczone .. czuje sie staroooooooooooo, co robic? gdzie tanio kupic? podajcie propozycje na jakis ograniczony budez to max.500 zl w tym musi byc wszystko: buty, spodnie, bluzki gdzie czytalam rurki i tuniki sa modne, ale nie chce wygladac tak samo jak wszyscy, jak wypracowac swoj indywidualny styl? :D czekam na propozycje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 podbilam stary temacikk
proponuje przejsc sie do duzego, tlocznego szmateksu. sukienki:) ciekawe niebanalne blzuki. szukaj tego co Ci sie podoba, w czym sie dobrze czujesz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xsw21qaz
Mia艂am ten sam problem. Rada: kupuj rzeczy klasyczne. Klasyka nigdy nie wychodzi z mody i 艂atwiej ze soba kompletowa膰 ubrania. Do tego dodaje jaki艣 modny dodatek typu pasek, broszka, apaszka, kolczyki. I jest good. W pracy cz臋sto s艂ysz臋, 偶e 艂adnie wygl膮dam za niewielki koszt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
mam teraz zamiar kupic sobie klasyczne lniane spodnie na lato , z czym je skombinowac? z jakas oryginalna bluzka i do tego jakis elegancki pasek? idac tym systemem musialbym wyrzucic ok.80% mojej szafy? a moze dobry sposob..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xsw21qaz
R贸b metod膮 ma艂ych krok贸w. Powoli szafa b 臋dzie si臋 zape艂niac. Ja zacz臋lam kupowac zwyczajne spodnie dzinsy, g艂adkie, bez zadnych cekin贸w i przeciera艅. Wtedy do wszytskiego pasuj膮. Podobnie z reszt膮 ubra艅. No zcasem pozwalam sobie na co艣 extra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skad sie biora takie matki
a rurki z tunikami by艂y modne par臋 lat temu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sukienka
to modna jest jak w kwiaty ;D te spodnie to nie m贸j styl za bardzo no,ale do nich pasowa艂aby bia艂y t-shirt .Albo hmmm no sama nie wiem ... t ozale偶y jak lubisz si臋 ubiera膰... wyzywaj膮c膮 ... jakie艣 po艂膮czenia ra偶膮cych kolor贸w... czy stonowanie ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sukienka
Do rurek i tunik to si臋 zgadzam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sukienka
Ja wol臋 styl skate ;D ... (17 lat.;p) takie rurki albo pumpy z t-shirt ... Teraz na topie s膮 kolory ;D ... 偶adnej czerni ... Kwiaty... oczywi艣cie wzory 艂膮czymy z g艂adkimi rzeczami ... a co do te jsukienki to bez 偶adnych wisior贸w itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
nie mam jeansow z przecieraniami i cekinami, raczej klasyczne, w takim razie co zamiast lnianych spodni i rurek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
wyzywajac i sexy to juz zupelnie nie moj styl, ale chcialabym cos zmienic, oczywiscie w granicach dla mnie do przyjecia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulencjala
czer艅 te偶 jest modna . czer艅 zawsze jest na topie. w tym sezonie szczeg贸lnie modne jest po艂膮czenie czerni z biel膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
mam jedna pare czarnych spodni, kupic do nich biala tunike?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulencjala
a co艣 Ty si臋 tak upar艂a na t臋 tunik臋?:D Jaki fason tych spodni czarnych posiadasz? Rurki? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
decyzaj zapadla, spakowalam dwa worki ubran i ide z nimi do kontenera, maja jakies 4-7 lat, wiec nie sadze ze bede za nimi tesknila.. zostawiam klasyczne spodnie i pojedyncze sztuki, ktore mam juz od dluzszego czasu, reszta tzn. stare t-shirty, za duze spodnie, jakies bluzki i reszta egzotykow spotka dzis przeznaczenie :) wybieram sie jutro do ciucholandu, ryneczek i na sklepy, mam dokladnie 480 zl na boku i zobacze co sie da za te pieniadze kupic, do jutra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
zupelnie klasyczne bez kantu, proste podoba mi sie tez taka moda long shirt czy cos tam, widzailam jedna babke w takim co a la halka z kieszonkami.. hehe.. ciekawa jestem jak ja bede w tym wygladala ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
rurki , dobre sobie dla moejej garderoby czas zatrzymal sie 5 lat temu ( conajmniej)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
ta pierwsza bardzo mi sie podoba, bo wole takie dluzsze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modnisia
Mam sie膰 sklep贸w,takze moge Ci cos doradzic. Kupuj orginalne rzeczy w kolorze morskim;D robi膮 sza艂;p ludzie nie do ko艅ca s膮 przekonani do tego colorku,ale jak widz膮 go na kim艣 to nie odrywaj膮 wzroku, w tym kolorze znajdz kolczyki , jakis fajny pasek:) jak chodzisz przewa偶nie w jeansach i adidasach to zmien to koniecznie! teraz jakies fajne balerinki(jezeli nie lubisz szpileczek) albo jakies japonki:) Treaz s膮 swietne mini:P albo bia艂e spodnie:) zawsze cos nowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfdyhghfgf
modnisia- ale ty musisz by膰 tandetna :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fkdkfkkghkhkkhkhkj
tja sie膰 sklep贸w...hahaahahahhahahha czuj si臋 wysmiana:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
zamiast krytyki chetniej poczytalabym jakies konkretne rady/ propozycje, a to takowa byla i za nia dziekuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
ja i mini to kiepsko to widze, ale chyba kupie sobei jakies krotkie spodenki z mankietem i zaraz pewnie ktos na mnie "napadnie" , ale co tam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakkakaka
ULENCJALA daj prosze takie linki jak ten drugi, boski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
sukienki nie wyrzucilam tylko kupilam do niej bransoletke z muszelek i bedzie robic za styl hippie :) co wczoraj kupilam to: top w kolorze jasnej czekolady na sr. dekoltu sciagniety klamra z brylancikow, top w kolorze koralowym na dole rozszerzany z kieszonkami, taki mini-kombinezon jeansowy ( spodenki z topem w jednym), ogromna i lekko przezroczysta chuste na plaze,jeansowe krotkie spodenki, krotki czerwone spodenki z mankietem,wydalam juz 250 zl, dzis planuje wypad do ciucholandu i zobaczymy co tam odkryje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
i dlaczego do ch.. bluzki w h&m kosztujamiedzy 80-100 zl???!!!!wszedzie taka drozyzna, ze glowa boli..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe dodatki zawsze modne
je艣li szukasz ciekawych dodatk贸w zajrzyj na ta stron臋 w zak艂adce akcesoria znajdziesz wiele ciekawych pomys艂ow a i ceny chyba niezbyt wysokie? Oto link: http://www.kuferart.pl/akcesoria,7/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krecona glowa
jej,jak ty to zrobilas echo,ze kupilas tyle rzeczy za raptem 250 zl.Teraz wszystko takie drogie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 echo davidoff
za bluzke z brylancikam dalam 60 zl --koralowa 44 zl -- kombinezon 100 zl ( zwykly z jeansu zadna marka, w normalnym sklepie ze spodniami go kupilam) chusta 20 zl czerwone spodenki 12 zl ( przecenione, ostatnia para, torche przybrudzone) jeansowe 35 zl wyszlo mniej wiecej 250 zl, bo jeszcze jakies 30-40 mialam w portfelu, ale w ciucholandzie znalazlam jeszcze wczoraj kamizelke zwykla czarna za 8 zl, kupilam farbe do wlosow 12 zl , bylam sie obciac za cale 18 zl i jestem b zadowolona,chyba skocze sie dzis jeszcze raz do ciuchoklandu, bo widzialam wczoraj tam taka spodnice miniowke ciemnozielona nowa za 20 zl :) byly tez b fajne biodrowki za 12 zl z jakiegos cienkiego materialu, tez je przymierze, strasznie czasochlonne te zakupy i caly czas musze tak kombinowac, zeby wszystko dalo sie jakos zestawic,te 500 zl to widze na pokrycie pierwszych potrzeb, zeby sie tak miej wiecej ubrac bede potrzebowala z 2000 zl, masakra..

Udost臋pnij ten post