Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echo davidoff

Jestem niemodna, POMOZCIE MI ZROBIC PORZADEK W SZAFIE

Polecane posty

moja szafa: dżinsy rozszerzane, jedne rurki, jedne białe, jedne malinowe, kilka par spodni w kant (uwielbiam), jedne dzinsy do kolana, na lato rybaczki: ciemnozielone, granatowe i różowe (te na wypady na piknik). dwie spódnice o klasycznym kroju do pracy i kilka kolorowych do pracy. dwa porządne żakiety, brązowy i biały, jeden kostium. poza tym sweterki w różnych kolorach (ale raczej stonowanych), bluzki z długim rękawem, koszule (uwielbiam kołnierzyki), czarne bolerko (taka kurteczka raczej). buty przeważnie na obcasach. staram się kupować rzeczy klasyczne i takie, które nie wyjdą z mody za pół roku. mam manię na punkcie chustek, apaszek, szaliczków, często je noszę na szyi, czy zamiast paska, albo zamiast opaski na włosy. z biżuterii zakładam przeważnie tylko kolczyki, albo jakiś delikatny komplet, który mi mąż sprezentuje. albo jeden pokaźny pierścień na palec trochę trwało zanim \"odnalazłam\" styl, który mi pasuje

Gość krecona glowa
no to super,ja tez w ciucholandach znalazlam pare swoich ulubionych ciuchow i naprawde dobrych marek Tylko zeby tm isc trzeba miec natchnienie,a wtedy szal totalny:) Ja wczoraj kupilam sukienke bezowa,lniana,za kolano i pare t-shirtow A i fajna spodnice jeansowa do kolan Jestem mega zadowolona Wydalam 3 dychy A w tamtym tyg.plaszczyk zimowy brazowy dorothy perkins za 10 zeta:)

Gość krecona glowa
echo ale ty pewnie masz te dwa tys.wiec mozesz kombinowac,ze tak planujesz Ja nie mam,ale to nic Potrafie sie ubrac za grosze Za to w zeszlym roku mialam duzo wiecej funduszy to sie obkupilam Takze po czesci starczy i na ten rok:) Uwielbiam klasyczne jeansy,t-shirty,koszulki na ramiaczkach(czesto sa fajnie wykonczone koronka) Bardzo sprawdzaja sie klasyczne rozpinane sweterki Lubie kamizelki i tuniki Spodnie w kant,najlepiej szare tez sie zawsze sprawdzaja A z butow na lato to delikatne klapeczki,moga byc na koreczku lub delikatnym koturnie No i zwykle japonki

w życiu jeszcze nie miałam na moich nogach japonek.... chyba jestem niedzisiejsza

Gość krecona glowa
japonki czasem sa najlepsze-na plaze,na szybkie zakupy z rana,spacer z psem Najlepsze do rybaczek

Gość krecona glowa
nie spadnie,umiem w tym biegac,to tylko kwestia wprawy:) Dziewczyny co jeszcze polecacie na lato,jakie ciuchy i dodatki? wiadomo-okulary,jakas kolorowa bransoleta,koraliki,apaszki Ja tez lubie jakis akcent ze srebra-kolczyki,oryginalna zawieszka na lancuszku Ale mam tak ze albo kolczyki albo lancuszek badz naszyjnik Inaczej wydaje mi sie ze jest tego za duzo..No i fajne perfumki nalato:)

Gość romeczka z tarnowa
Mnie się najbardziej podobają rzeczy klasyczne. Co nie znaczy, że koniecznie eleganckie. Lubie dżinsy proste - ani rozszerzane, ani zwężane, ani szerokie, ani wąskie, zadne tam rurki czy dzwony, zwykłe proste spodnie, jednkolorowe, bez przetarc, bez dziur. Do tego tshirty/topy jednokolorowe, takie, zeby zakrywały brzuch; można mieć parę z jakimś motywem, rysunkiem, napisem, ale te jednolite są najłatwiejsze do skomponowania z innymi rzeczami. Jakis sweter najzwyklejszy, najlepiej z dekoltem v, nieobcisły, ale i nie lejbowaty, taki w sam raz, jakas bluza na luxniejsze okazje, marynarka, spódnica prosta albo lekko rozszerzana dołem. Z modnych rzeczy to najlepiej sie sprawdzaja dodatki - torby, chustki, bransoletki, czapki.

Gość kooobra
dziewczyny mam pytanie Mam znajoma co zawsze,ale to zawsze jest ubrana elegancko(siedzi z dzieckiem w domu,pracuje dorywczo w weekendy) I absolutnie zawsze kiedy ja widze i w kazdych okolicznosciach ma na sobie bluzka biala z kolnierzykem,olowkowa szara spodnica,lub szara princeska materialowa,rajstopki,obcasiki,czarna lakierowana torebka,bizuteria Niby to je jsprawa i naprawde niezle wyglada tylko czy to normalne Niby sie z niej troche podsmiewam,ale z drugiej strony ona zawsze taka totalnie wyszykowana.. A ja np w dzinsach i zwyklym podkoszulku Rozumiecie,tez ide dzieckiem na spacer,ale przy niej czuje sie troche jak kopciuch:( dziwne,ale tak wlasnie sie czuje O co tu chodzi? no ale przeciez nie zaczne tez po z iemniaki biegac w bialym kolnierzyku bo to glupie

Gość echo davidoff
jak bede dorabiac na rurze to chyba uciulam te dwa tysiace ;D, a tak serio to kupilam dzis te spodnice i spodnie, teraz dopiero czuje, ze jest wiosna :) niestety od pn znow do pracy..aaaaaaaa...kolezanki beda w szoku, bo jedna robila mi juz przytyki, ze" dzwony sa juz niemodne", czy sa znow modne? cholera, chyba tak dlugo w nich juz chodzilam, ze moda na nie zdazyla wrocic :P nie mam zadnych paskow, torebki, butow, od kogos na urodziny dostalam czerwony pasek, sa jeszcze modne? przydal by mi sie jakis zakiet i plaszcz, ale poki co musi mi moje kurtka jeansowa wystarczyc :/

no właśnie, jak to z tymi dzwonami, modne czy nie? bo nie wiem, czy nosić..

Gość echo davidoff
mi sie wydaje, ze tak, bo dopiero co dostalam jakas ulotke z hippie moda czy cos takiego, widzialam dzwony, ale materialowe..ja mam dzinsowe i utknelam w martwym punkcie,

Gość echo davidoff
do kobra: ja mam znow znajoma co ciagle nosi jakies spodnice/sukienki, figury tez nie ma za super, ale dobrze je kombinuje, wiec jej to pasuje, wiesz moze jakis element garderoby ubieraj elegancki, a drugi na luzie..kupowanie calej garderoby co sezon to bezsens, jak juz tu ktos napisal najlepsze sa klasyki, ktore mozna zestawic z aktualnymi trendami, bo tez takie zolto-pomaranczowo-zielone l, a do tego w tym roku doszedl ten neonowy fiolet ;D" laski" beznadziejnie wygladaja, choc im sie wydaje, ze maja na sobei wszystkie aktualne trendy,a tak serio jeden wielki chaos ..lepiej jeden trend,a reszta klasyki, byc czystym, wyprasowanym, ladnie pachniec, dobrze dobrana fryzura to wieksza polowa sukcesu :)

otóż to.. wszystkie trendy naraz mieć na sobie, to dopiero... dobrze piszesz echo. jeden wystarczy na sobie, a reszta z umiarem

kiedyś bardzo lubiłam fioletowy, mam od paru lat fioletowy sweter, super torbę, opaskę i parę jeszcze drobiazgów, ale odkąd ten fiolet bije rekordy popularności obawiam się go nosić, bo nie lubię wyglądać jak większość z mojego miasteczka... zaraz by mnie posądzili, ze silę się na podążanie za modą... trochę w tym oczywiście przesady.. żartuję odrobinę.. ale.... schowałam fioletową torbę do szafy, opaskę dałam dziecku, a sama kupiłam sobie czarną super torebkę..

Gość echo davidoff
gdy moda na niego minie wyciagniesz ja z szafy ;D bylam dzis zajrzec tez do tego ciucholandu i widzialam sporo rzeczy, ktore daly by sie na mnie przerobic, az szkoda, ze nie umie szyc, nie mam maszyny, bo nawet dosc spory kawalek tkaniny byl i bym go wziela, ale na krawcowa mnie nie stac :( kupilam mojej mamie przewiewna tunike i teraz patrze 80% jedwab.. woww..szlachetne tkaniny sa najlepsze: jedwab, wiskoza, satyna, nawet skromny ciuch wyglada wtedy wykwintnie widzialam dzis sporo dziwnych bluzek typu bohomazy i wszedzie te krzykliwe neonowe kolory :/ chwilowo kupienie prostej, szarej bluzeczki to ogromny sukces, obrzydliwe byly tez ich materialy i smierdzialy no nie wiem czym, farbnikiem?..bleee.. marzy mi sie skorzana torba na ramie w cieplym odcieniu brazu, takie kosztuja chyba z 400-500 zl :(((((, to prawdziwy klasyk..

Gość echo davidoff
nadal czekam na ciekawe propozycje odziezowe :) zdaje sie byc coraz cieplej, wiec moze temat sie ruszy ;D

Gość ollinka135
A tak w ogóle to ile masz lat? :) Bo ubrania też trzeba chcoiaż trochę dobierac do wieku :) Ja mogę na sobie mieć całkiem zwykłe ubrania. Ale powiem Ci, że wg mnie bielizna robi swoje. Jeśli jest kusząca i ładna - a teraz idzie lato, więc jak najbardziej kolorowa - od razu czuję się pewniej, i tak jakoś.... lekko i przyjemnie ;) Na http://www.celline.pl/ są tanie i bardzo fajne butki, sama mam trzy pary i jestem zadowolona :)

napisz ile masz lat,jakiej jestes budowy,jaka masz cere,oczy i wlosy oraz co chcesz osiagnac poprzez zakup nowych ciuchow to chetnie cos doradze =)

Gość echo davidoff
mam 28 lat, waze 57 kg, mam 176 wzrostu, wlosy lekko krecony jasny blond do ramion, karnacja jasna, niebieskie oczy, chcialabym wygladac nowoczesnie i sexy, ale bez przesady typu biale kozaczki, saolarium i tipsy, bardziej naturalnie..prowadze dosc aktywny tryb zycia i dosc dobrze sprawdza sie u mnie np. sukienka koszulowa czarna z jasnym paskiem do tego lekkie sandalki :) ostatnie trzy lata bylam na urlopie wychowawczym i teraz widze jakie zmiany dokonaly sie przez czas mojej ciazy, urlopu i rzucilam 25 kg zgromadzone w czasie ciazy malymi krokami :D

Gość Ja tez kompletuje garderobe
Ja mam 22 lata i tez pomalu kompletuje swoja szafe. Lubie biale bluzki, eleganckie z kolnierzykiem, ladnie zapinane na guziki,potrzebuje takie do pracy.Kupilam sobie biala czarną spodnice w kawiaty, wiec pasuje mi na rozne uroczystosci czy niedzielny spacer. Mam szmizerke, w koloze bezu, taki troche styl safarmi by do niej pasowal, jeszcze nie mam na nia pomyslu, jakies branzoletki, albo kolczyki by sie przydaly. Mam w domu ciemne jeansy,pasuja do wszystkiego. 1 pare rurek ciemny jeans, mam do nich kilka tunik,takich bardziej wyjsciowych.Lubie t-shirty, w kolorze bialym, brazowym,czarnym,zoltym, fioletowym. Sweterki na guziki wiazane rowniez lubie bo mozna ubrac i do pracy i na miasto, rowniez w stonowanych kolorach. W butach jakich chodze to na niskim obcasie ,bo niestety na szpilkach nie umiem.Na lato kupilam sandalki przypinane w kostce,tak aby pasowaly do wszytskiego, balerinki, to latem biale, na jesien ciemny kolor braz, czern, ciemny granat. Z bizuteri lubie delikatne naszyjniki i skromne kolczyki, nie koniecznie srebrne.

Gość piszmy dalej

Gość malinowe skwarki
Gość gość
ja ostatnio zrobiłam mega porządek w szafie. Wywaliłam chyba ze 30% ciuchów!! jakieś takie stare szmaty co w worach od 3 lat leżały i miejsce zajmowały a ja się łudziłam, że przecież są dobre to kiedyś w nich jeszcze wyjdę. Ja mam taki "defekt" że nie wyjdę w czymś co mi się nie podoba albo jak widzę że jest to już mega niemodne i wygląda odpustowo. Nie jestem się w stanie przemóc i wyjść w czymś takim. Mam jedne spodnie dzwony a mamy rok 2013 więc są już niemodne. Muszę je więc wywalić bo wyglądam na ulicy jak dziwoląg z innej dekady. Poza tym są sprane. Moja kuzynka zatrzymała się na modzie sprzed 10 lat i do tej pory chodzi tylko w spodniach na kant:| Zakłada tylko jednokolorowe bluzki i sweterki bo uważa że jak mają już jakiś wzór to są dla młodzieży a ona ma już 30 lat. W ogóle jak idę z nią "na sklepy" to jej się nic nie podoba bo "teraz te ciuchy są jakieś dziwne" ja jej mówię, że taka moda teraz jest i tak się chodzi.