Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponętna brunetka...

Dlaczego kobiety po ślubie zazwyczaj brzydną?

Polecane posty

Gość Alfred Hitchcock...
Z każdej młodej żonki powoli piecze się baba...:-o

no właśnie, kto mówi że trzeba mieć kasę na to by być zadbaną??? dla mnie przede wszystkim higiena jest najważniejsza, nie trzeba kupować drogich ciuchów jak się śmierdzi, ma się tłuste włosy i włosy na nogach i pod pachami

Gość tytytyt
Ale to prawda jest, że przestają dbać te, co polowały na męża. Moja bratowa jak w koncu zmusiła brata do ślubu to teraz i dupsko urosło i brzucha dostała, nawet się nie ubierze ładnie tylko w byle co, niu umaluje dobrze i z rozbrajającą szczerością oznajmia, że ona to się odchudzać nie będzie!

Gość sjhddh
ale nikt o drogich ciuchach nie mowi. ja przez pierwszy rok zycia dziecka milam tyle innych wydatkow, ze trzy razy sie zastanowilam czy nowa bluzke za 15 zlotych kupic bo dziecku bylo potrzebnych mnostwo rzeczy a pomocy znikad nie mielismy, zadnych ubranach po innych dzieciach. pralka chodzila niemal na okraglo, mnostwo kasy szlo na pieluchy, mleko, pudry zasypki, jakas infekcja i juz, nie ma 100 zlotych. maz dostawal groszowy zasilek, ja tez tez jakies grosze i dzieki bogu ze mielismy oszczednosci i ze po pol roku znalazl lepsza prace bo wczesniej to dzien w dzien chodzil to do urzedu pracy, to po pracodawcach, to czasem gdzies sie na budowe zalapac i pare groszy przyniesc.

Gość juhh
Po ciąży już się ładnie nie wygląda. Ciało już nigdy nie będzie takie samo, a mąż już nie kocha tak samo jak wcześniej bo są ładniejsze kobiety niż żona.

a ja znam wiele kobiet które mimo ciąży wyglądają pięknie, brzuch nie wisi nie mają rozstępów i mąż nadal je kocha :)