Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opaopa

aparat cyfrowy-jaki zakupić???

Polecane posty

Gość opaopa

zna się ktoś na tym??podpowie mi ktoś??

Gość bnvghf
ja od 2 lat mam NIKON COOLPIX L5 i jestem bardzo zadowolona tym bardziej ,ze lubie i robie bardzo duzo zdjec.Ma on sporo funkcjii zdjecia wychodza bardzo ladne.Kosztowal 1tys zl teraz pewnie taniej.

mialam w swoim zyciu kilka aparatow-moj maz sie tym interesuje-i jak narazie nie ma lepszego dla nas od Canona. Canon Ixus jest bardzo fajny bo maly i robi naprawde zdjecia super jakosci jak na cyfrowke-nasze zdjecia wszyscy chwala ze sa wyrazne itd. terza kupilismy wiekszy tez Canon Power Shot SX200 IS. jest wiekszy ale robi duzo lepsze fotki i ma super przyblizenie-duzy obiektyw wysuwany:)

Gość opaopa
a co myslicie o Kodaku z8612 is???

Gość sdsdf
panasonic tez dobry.nikon mam ja,jest super.

Gość alababa
zwroc uwage na to aby aparat mial anti-shake mode

Gość lilialien
najlepsze to cann lub panasonic. Dobry aparat powinien mieś optyczną stabilizacje obrazu. Reszte bajerów można sobie odpuscić. radze tez nie zagłebiać sie w parametry typu: ogniskowa, balans bieli itp bo i tak z tego mało kto korzysta. Jeśi będzie przede wszystkim wykorzystywany w podróży/na wakacjach to przyda się duży zoom OPTYCZNY!!!. jeśli najcześciej bedziemy cykac fotki na imprezach to lepiej mieć z szerokokatnym obiektywem. Testowałam juz naprawę wiele cyfrówek i mogę smiało stwierdzic że panasonic i canon to aparaty z najlepszą jakoscią zdjęcia

Gość opaopa
dziękuje za podpowiedź!!!!!