Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lory

nie zdalem matury

Polecane posty

Gość lory

dzisiaj nie zdalem matury ustnej z jezyka polskiego ;/ chcialem wybrac studia medyczne ale niestety nie zdalem czeka mnie poprawka chyba w sierpniu. dostane sie na dzienne ? prosze pomozcie

Gość ajt
jak to nie zdałes? miales prezentacje? ładnie opowiedziales? jak mozna nei zdac? ;/

Gość lory
wszystko powiedzialem cacy prezenatcje odpowiedzialem na pytania i dostalem 3 ptk ;/ jak sie dostac teraz na studia ?

lory z egzaminów ustnych nie ma w sierpniu poprawek o ile dobrze sie orientuje..

Gość ajt
no ale ni rozumiem, to byla rozszerzona czy podstawowa?

Gość lory
wlasnie a kiedy sa poprawki z ustnych ? wogole sa ? to od szkoly zalezy czy jak ?

Gość skad jestes koles
ustne są tylko na podstawie. z jakiego miasta jestes? ustnej z polskiego nie można chyba oblać.. no chyba, że jest się kompletnie nie przygotowanym...

Gość lory
podstawowy polski ustny

Gość skad jestes koles
jeśli jest to jedyny egzamin, którego nie udało Ci się zdać, to będziesz mógł poprawić go w sierpniu. jesli nie zdałeś jeszcze jakiegoś - piszesz wszystko od nowa za rok w maju.

z ustnych jest tylko jeden poziom a skoro wszystko powiedziałeś \'cacy\', to nie mogłeś nie zdac... widocznie nie było tak dobrze, jak Ci się wydawało...

Gość ajt
sa rozszerzone tez ;/ tez mi sie wydawalo ze ustnego polskiego nei da sie oblac ;/ prezentacje sam pisales?

tzn. z ustnego polskiego.. bo przecież każdy sam sobie wybiera temat prezentacji (wiadomo, że z obcych są dwa poziomy ;) )

Gość eeeeeee
i na medycyne dzienne chcesz sie dostac?? to co ty powiedziales???? skoro zdajesz amture powinienes znac wszystkie przepisy o poprawkach. na marginesie to wspolczuje :/

Gość skad jestes koles
ajt, z polskiego jest tylko podstawa. ja zdaje rozszerzony angielski, niemiecki - ustne i pisemne polski rozszerzony pisemny i ustny podstawa, bo nie można było rozszerzenia.

to niemozliwe, u mnie w klasie dziewczyna ze stresu zapomniała całej prezentacji, to zadali jej pytania tylko i dostała 6 pkt. tak żeby tylko zdać

Gość skad jestes koles
lory, jaki miałeś temat? może błędnie odpowiedziałeś na pytania? albo Twoja praca nie nawiązywała do tematu? być może błędnie zapisałeś bibliografię, lub nie trzymałeś się planu prezentacji? trema Cię zjadła? mam nadzieję, że następnym razem przygotujesz się na te 100% :) nawet nie trzeba mieć multimedialnej na tyle. ;) wystarczy wybrać temat, w którym czujesz się swobodnie. :) nie zdana matura to nic złego, każdemu może się zdarzyć i na całe szczęście można ją powtarzać kilka razy, więc głowa do góry! masz dużo czasu, żeby się lepiej przygotować. ;)

Gość poeoeoeoeew
chyba zalazes egzaminatorom za skore wnioskuje albo chcialos nie zdac

Gość nononono
wydaje mi sie ze to prowokacja. Zastanawiam sie co edzie jesli w bibliografii mam napisane Dziady cz. III a uzyje II bo zle w bibliografii wpisalam

eeejak powiedzial cala prezentacje to punktow na 10 na bank.a pytania natepsne 10

Gość superek
nie wiem czy zdałam mature bo z jednego przedmiotu miałam mniej niż 30% tzn. z biologii ale otrzymałam świadectwo maturalne.To wkońcu zdałam czy nie?????

Gość Uda mi się...
dostajesz swiadectwo maturalne tak czy siak... ale poniżej 30% to jest NIE ZDANE

Gość dawidzak
Nie zdałeś matury??? SPRAWDŹ: www.niezdalemmatury.pl