Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bąbolada25

wstydliwy problem

Polecane posty

Gość bąbolada25

glupio pisac,ale moze ktos mi cos doradzi... zauwazylam krew przy podcieraniu sie na papierze po wyproznieniu.wczesniej poczulam silne parcie tak ze ledwo moglam wytrzymac i musialam szybko leciec do ubikacji. nie mialam biegunki ani zatwardzenia,kal byl normalny tylko mialam takie dziwne uczucie,ze nie wyproznilam sie do konca i jakby tam cos jeszcze zostalo,ale nie udalo sie mi tego z siebie wyrzucic :O i wlasnie potem zauwazylam dwie krople krwi na muszli i krew na papierze toaletowym.nic mnie nie bolalo, teraz mnie tak jakby lekko pobolewa brzuch jakby w dolnej czesci. nie bardzo chce isc do lekarza,bo uzna mnie za hipohondryka( ostatnio mam sporo dolegliwosci a teraz znowu cos nowego?) w pierwszej chwili pomyslalam,ze moze to @, ale to nie z tej dziurki:p

Gość spoko_kolezka_88
b

Gość bąbolada25
kurde nie chce miec hemoroidow,dopiero moja mama zaczela miec problemy z odbytem:O narazie poczekam,jak to sie bedzie powtarzac to nie bede miec wyjscia i pojde do lekarza. ale czy jest cos bez recepty na takie dolegliwosci??

każdy ma hemoroidy , tylko niektórzy mają z nimi kłopoty. Ale wiesz, ja nie jestem lekarzem, a dobrze by było gdybyś jednak do takiego się wybrała. To była tylko moja opinia. Będzie dobrze.

Gość jhbjgjkgkuk
są leki bez recepty wystarczy pójść do apteki, a nie boli nic, nie piecze?

ja miałam podobnie... poszłam w końcu do lekarza, bo podczas 'wypróżniania się' nie potrafiłam wytrzymać z bólu. I okazało się, że hemoroidy. Dostałam tabletki i przeszło :) idź jak najszybciej, bo jeżeli one 'urosną' trzeba będzie usuwać chirurgicznie... :| pozdrawiam ;)

dzieki wszystkim za odp.:) mnie nic nie boli, pierwszy raz tak dzisiaj mialam jak to sie powtorzy no to trudno pojde do lekarza, ale kurcze trzeba miec pecha co chwile cos nowego:O