Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o radę

Jaki makijaż dla mnie?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nawet jak sie ma okulary mozna sie normalnie umaliowac to znaczy tak jakby sie tych okularow nie mialo.ja nosze wlasnie okulary i maluje sie tak jak wtedy gdy okularow nie mialam

Gość Glowa pokerzystyki
Przede wszytskim zapuscilabym włosy, bo te całą twarz ci zasłaniają. O wiele lepiej by ci bylo we włosach takich do ramion jak i dłuzszych. Co do makijazu to - jako ze jestes okularnicą to musisz robić sobie oczy na ciemno- gdyz okulary pomniejszaja oczy- moze byc to sliwka polączona z ciemnym cieniem. Do tego eye linerem kreska nad powieka. Ale koniecznie zmien fryzure, bo ta cie bardzo postarza i malo kobieca jest.

Gość proszę o radę
dzięki, mysłałam o tym, żeby zapuścić włosy ;p utwierdziłas mnie w przekonaniu ;-)

Gość proszę o radę
Z każdym Dniem, dziękuję za komplement ;-)

Gość Glowa pokerzystyki
No i na odświeżenie cery polecam codziennie rano smarowanie twarzy świeżym stolcem

Gość NIe lunie
Tez radzilabym zapuscic wlosy i moze zmienic kolor na ciemny brąz.

a ja bym Ci nie radziła zmieniac koloru wlosow przynajmniej nie na ciemny braz. chyba ze chcesz sie postarzyc, masz raczej jasna karnacje ciemne włoski nie beda Ci pasowac- tak mi sie wydaje. a co do makijazu- masz ładny kształt oczu i ust. o ile usta wystarczy błyszczykiem, to oczy mogłabys zaakcentowac bardziej. zainwestuj w dobry pogrubiajacy, i wydłuzajacy tusz, jestes młoda wiec moznesz sie czasm pokusic o intensywne kolory na powiekach- fiolet, ciemna"butelkowa" zielen. mozesz spróbowac znalezc w necie taki test, dotyczacy barw, które Ci pasują, ( nie pametam niestety jak sie nazywaja) a tak w ogóle to ładna jestes :)

Gość proszę o radę
dziękuję wszystkim ;-) zaa komplementy również ;-P