Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciąż się zastanawiam

imię Natasza i Tatiana

Polecane posty

Gość laydyZgaga
Natasza Urbańska, Tatiana Okupnik tak mi sie kojarzy :) mi osobiscie te imiona się nie podobaja, jak juz to bym dała na twoim miejscu Natasza. Mnie się bardzo podoba imię Natalia.

Gość merccedes
Ja mam termin na początek stycznia i moja córeczka będzie mieć na imię właśnie Natasza :) Jest mnóstwo skrótów do tego imienia np. Taszka, Tatusia itd. Oboje z mężem aż drżymy z niecierpliwości jakie będzie to cudo :) Natasze są odważne i piękne. Już nie mogą się doczekać!!

Gość ewage
Też będę mamą w maju i moja córcia też będzie miała na imię Natasza. Strasznie mi się podoba i jest takie oryginalne. Bo rzeczywiście te wszystkie Oliwie, Julie, Zuzie już bokiem wychodzą.

Gość nataszap
Moja coreczka to Natasza,uwazam ze to sliczne imie i na razie nie spotkalam zadnej malej Nataszki,wiec dosc oryginalne. Bardzo wielu osobom to imie sie podoba i mowia mi o tym same,ze piekne imie:) Druga corcia urodzi nam sie za 4 tygodnie i na imie dostanie Nadia.Wiem ze imiona wywodza sie z Rosji-ale co z tego??? Jesli imie jest fajne i nam sie podoba to dlaczego go nie dac?Trzeba pamietac ze to jest kwestia gustu i zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie negowal i ktos kto sie bedzie zachwycal.. A Sama jestem Natalia wiec fajnie sie ulozylo ,same N-ki:)

Gość GFSDArtyk
oba kojarzą mi się z ukraińska prostytutka

Gość kindybal
Oba imiona pochodzą z rosji czy serbii. O ile tatiana jest imieniem pełnowartościowym to natasza jest już zrobieniem od natalii. I nazywanie w tej formie (natasza a nie poprawnie natalia) będzie pewnie obiektem gdy wasza córka spotka się kiedyś z jakimś rosjaninem. Tak samo idioci którzy nazwali córki Nadia, Sasza czy jeszcze inaczej. Sasza to aleksandra, nadia - nadiezda.