Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DR.DRE

SKUTKI ZAPALENIA TRZUSTKI

Polecane posty

Gość DR.DRE

Mam nadzieję,że być może wspólnie uda nam się rozwiązac moj problem... Otóz jako dziecko niespełna 3 letnie przeszłam 7 zapaleń płuc... każde leczone penicyliną... po ostatnim przytyłam ok. 1/3 masy swojego ciała... z normalnego zdrowego dziecka stałam się otyłą i chorowitą dziewczynką... lekarze zbagatelizowali tak nagly przyrost wagi... w wieku 7 lat wylądowałam w szpitalu z powodu zapalenia trzustki, miałam coś nie halo z amylazą trzustkową... roczna dieta bez tluszczy i surowizny... Z otyłością borykam sie do dzis...mam 26 lat i wazę 89 kg przy 170cm wzrostu... nie.. nie szukam wymowek na usprawiedliwianie ewentualnego obzarstwa... rzadko się najadam do syta, ograniczam posiłki, od kilku lat pracuję fizycznie (dzwigam i duzo chodzę)... mimo wszystko czuję ze cos jest nie tak z moim zdrowiem... kazdy normalny człowiek nie utyłby przy moim trybie życia... Poszperałam trochę w internecie i dowiedzialam się ze przyczyną zapalenia trzustki mogło być leczenie penicyliną ( 140 dawek podanych w przeciagu roku przy 7 zapaleniach pluc). Zastanawiam się jednak w jaki sposób pomóc z sobie z leczeniem otyłości. Być może ktoś z was boryka się z podobnym problemem? Czy możliwe jest że powodem otyłości jest przebyta choroba trzustki?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować