Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miranda_20

Jestem w ciąży i mam straszny zarost na brzuchu!Co mam zrobić żeby sie go pozbyć

Polecane posty

Gość Miranda_20

Gość Miranda_20
CZy mogę wyrywać to pensetą lub golić się maszynką????

masz to od ciazy? tak sie po prostu pojawil? troche tragedia... ja bym uzyla depilatora, ale bedzie bolalo

Gość Miranda_20
No zarost był wczesniej ale nie aż taki :((((Boje sie ze jak użyje jakiej kolwiek metody na usuniecie go to moze zaszkodzic to dziecku:(((Podpowiedzcie cos.

Gość URSUS C330
Chyba masz ciaze urojona , bo jakbys byla w ciazy to bys miala inne zmartwienia jak pare klakow na brzuchu.

Buahahahaha Ostatnie badania pokazują, że wyrywanie kłaków w okresie wielorybniczym pociąga za sobą następujące konsekwencje: - potomek nie nauczy się nigdy funkcji arytmetycznych - nie będzie w stanie zapamiętać stolic azjatyckich - będzie zżerał niebieskie kredki - psa będzie czesał pod włos Nie ryzykuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :P

Gość młodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pasta cukrowa jest do dupy poprostu wez maszynke i oogl

Gość katia_28
ale wy macie pomysły... a problem jest i wierze ze bolesny dla przyszlej mamy... tak wiec powiem ci tyko tyle, ze to dosyc czeste zjawisko.. naprawde... po ciazy wloski same powinny sie wytrzec, a jesli nie to jak je wydepilujesz nie powinny juz tak bardzo odrosnac, ostatecznie zostaje depilacja laserowa.. tylko czy ty masz meszek czy regularne grube wloski?? bo jak meszek to go nie usuwaj teraz, a jak grube wloski to mozesz pobawic sie penseta, choc troche je przezedzisc... naprawde po ciazy powinno byc sporo lepiej...