Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaww

moj face mnie szantazuje

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaww

boze jaka bylam glupia i zakochana. Pozwolilam sobie zrobic ostre zdjecia i on teraz mnie nimi szantazuje Dzwoni do mnie wyzywa mnie od suk i dziwek i kaze do siebie przyjezdzac na seks pomimo ze ma dziewczyne a ja juz dawno z nim nie jestm. Szantazuje mnie ze jak nie bede "posluszna suka" o wysle te fotki do mojego chlopaka i mojego ojca ktory jest chory na serce i on to wie ze moj ata nie przezylby takiego szoku

Gość z kim ty sie zadajesz
?:o

Gość na policję biegiem
i sama go zaszantazuj

Gość wiosenny powiew
ja na Twoim miejscu zgłosiłabym to na policję ...to szantaż a to karalne ...nie wspominając o zmuszaniu do seksu .... a jeśli na razie nie masz odwagi to powiedz mu że pójdziesz ....swojemu chłopakowi powiedz o zaistniałej sytuacji w końcu nie powinien mieć żalu o coś co robiłaś z innym no chyba że udawałaś przed nim dziewicę

Gość Ale wy baby głupie jesteście
Musisz dokładnie nagrać rozmowę w której jasno stwierdza, że szantażuje ciebie intymnymi fotkami i domaga się seksu w zamian. Jeśli robił to na gg, wystarczy archiwum rozmów! I teraz możesz ty jego szantażować Czy to naprawdę takie trudne dla kobiecej inteligencji? :-O

Gość wituś-sprytuś
To jest dobry pomysł jak moja pokaże dupsko zrobię fotkę i mam ją w garści.Jakiś seksik może ugram.

Gość wituś-sprytus
Kiedyś przeszła koło mnie w gaciach mogłem wtedy na to wpaść