Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

POMOCY- TORRENTY.ORG-JAK SIE TU SCIAGA?

Polecane posty

Gość agm
Pobiera się tak jak z każdej innej strony zawierającej torrenty, pobierasz plik torrent, odpalasz go w kliencie pobierania (np. azureus, utorrent, bitcomet itp) i ściągasz ;) Oczywiście dostep do materiałów strony jest płatny ;)

Gość ja mam konto na torrentach
musisz sie zalogowac, wyslac smsa jednorazowego bodajze za 11zl i mozesz sciagac, np programem azuerus, osobiscie wole sciagac filmy ze strony wielkiekino.eu, ida o wiele szybciej

chocdzi o to ze ja nigdy nie sciagalam niczego w ten sposob i nie wiem co i jak wiec naprade nie wiem o cym piszesz:( ja juz sie tam zarejstrowalam

Gość agm
A program do sciagania masz?

o shit nie mam wlasnie chyba programu do sciagania nie wiedzilam ze trzeba miec wpierw program do sciagania nigdy z torrentow nie siagalam:/

to skad mam ten program do sciagania sciagnac i jak sie naywa wiem ze wedlug was pewnie zadaje glupie pytania ale w tym jestem laikiem a b. mi zalezy

Gość BitComet ściągnij
a zapłaciłas już ?

Gość agm
No to mała strata - masz jeszcze okazję go ściągnąć ;) Polecam utorrent, mały i szybki program. Oczywiście żeby to miało ręce i nogi należy jeszcze poprawnie skonfigurować programik. Em...jak chcesz to pisz na gg 7865923

no am juz zaplaclam za tamten program:( ale za ledy sie placi;) to sciagne ktrys z tych programow moze mi sie samej uda prawidlowo skonfigurowac

Gość agm
Też mam tam konto i wcale nie żałuję bo często fajne materiały tam lądują, na tyle unikalne niektóre, że gdzie indziej nie znajdziesz.

no mam utorenta nie wiem czy dobrze zainstalowalam/skonfigurowalam ale jest i co dalej?:) moze sobie juz teraz poradze?:)