Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bura rura

Czy bluzka z garfieldem i tweetym u 22latki to obciach?

Polecane posty

Gość bura rura

Gość Ja pierduuu
Wydaje mi sie ze tak..

nie sądzę,sama mam biała bluzke z naklejonym kolorowym pingwinkiem pod ktorym jest napisane sweet pingwin:D uwilbiam ja:)moja ulubiona:)nawet widziałam dziewczyne w podobnej.

Gość bura rura
a jezeli bluzka nie jest jakos typowo dziewczeca tylko taka bardziej mlodziezowa, z pazurem ze tak powiem

Gość covdfvef
Do pracy pewnie tak, ale na sobotni wypad ze znajomymi na pewno nie. Ja mam 27 i jezeli okazja na to pozwala nosze bluzki z obrazkami i postaciami z kreskowek ;)

Gość bura rura
nie pracuje. studiuje jeszcze ;p

co kto lubi, nie wyobrazam sobie siebie w takim ciuchu (od dawien dawna tak nie chodze) no ale nie wyglada to zbyt kobieco :P

Gość jak to zrobic
z garfieldem to bym załozyła- uwielbiam go, i baranka shauna. z tweetym bym nie wyszła :P

Gość moja 20 letnia siostrra
ma garfilda tweetego hello kitty króliczki i kotki i ostatnio nabyla myszke micki . fajne sa te koszulki

Gość bura rura
wydaje mi sie zr takie zaczepne cos w stylu fajnych napisow

ja mam 24 lata i w niej chodze,wszystkim sie podoba,naprawde jest super,nawet ostatni szukalam jakiejs w tym samym stylu z jakas postacia animowana.sa modne. poza tym widze ze sa w sklepach,ja mieszkam w szczecinie,nie wiem jaka jest moda w innych miastach:)

Gość Nieleg
WG mnie to malo kobiece nosic takie bluzki. Bardziej kojarzy sie z byciem dziewczynka niz kobieta. Sama jestem nauczycielka a mam 23 lata i nie wyobrazam sobie zalozyc takiej bluzki do szkoly gdzie mam stycznosc z dzieciarnia.

Przecież Garfield i Tweety nie występują razem. Ten czarny kot od Tweeta to Sylwester chyba :P

jakbym byla nauczycielka to tez bym jej nigdy nie założyła na lekcje,ale na normalne wyjscia na zakupy na miasto ?czemu nie??? zreszta kazdy ma swoje zdanie,ja na szczescie nosze to co mi sie podoba i to w czym sie czuje dobrze:) i jakos kazdy mi mowi ze fajnie sie ubieram,ze mam fajny styl,a pytania gdzie kupilam dana rzecz sa na porządku dziennym.ale tak jak powiedzialam kazdy powinien nosic to co jemu sie podoba:)pozdr

Gość bura rura
a kto mowi ze razem?

Gość na skraju wytrzymałości
ale bezguście ... może jeszcze z myszka miki i teletubisiami ???

Gość na skraju wytrzymałości
masz 22 lata a pytasz o takie głupie rzeczy ?? nie masz własnego zdania i stylu ? no sory masz ale jeśli nie widzisz nic idiotycznego w noszeniu przez 22 latke koszulek z nadrukami z bajek dla dzieci to Twój styl to totalny niewypał

Gość bura rura
2 zwierzaki 2 bajki..

Na niezobowiązujące okazje, czemu nie :):)

Gość strong again
mam 24 lata i takie noszę; nie wyglądam i nie czuję się na swój wiek :) ważne żeby się dobrze czuć

Ostatni byłam na bazarku i pełno było takich koszulek, masakra. Wszędzie myszki miki, królika bugsy i jakieś dziwadła jak można w tym chodzić?

Gość bura rura

Gość wituś-sprytuś
myszka miki lepsza ... poracha

ale ludzie sa dziwni... jak by zobaczyli ze doda ma bluzke z parujaca kupa to pol miasta by taka chcialo,bo to doda by ja miala,diwa ktora ma super ciuszki,i nikogo by nie dziwiło.tak samo by miala z myszka micky i wszyscy by sie zachwycali i nikt by nie widzial ze to stara baba bo ma 25 lat.ach...

Gość kudi chicks
ja mam 21 lat, a noszę bluzę z myszką mickey na plecach. i w dupie mam czy to obciach, czy nie. widziałam już ludzi w takich ubraniach, że tam się dopiero obciachu można doszukiwać 😴

Gość hahhhhahhhaaaaa
a ja mam 24 lata i wlasnie dzis mam na sobie koszulke z gargamelem i klakierem ze smerfow :P swietna jest :D