Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonikkk

depresja....

Polecane posty

Gość balonikkk

witam chcialam sie zapytac czy mialyscie poporodowa deprsje?? dodam ze moja corka ma roczek a ja mam wrazenie jakby dopadla mnie depresja wszytsko mnie denerwuje boli czasem mam ochote tak krzyczec denerwuje mnie moj nazeczony wiecznie na niego sie dre.... bylam u lekarza on stwierdzil ze niby jest wszutsko ok ze zdrowiem rowniez chodz dodam ze czesto bola mnie jajniki i wyczylam guzka na poiersi ale usg wukrylo ze cos jest ale pani dokror powiedziala ze ona nie wie co to moze byc i ze mam przyjsc za 3 miesiace;/ dodam ze to bardzo mnie martwi wiec teraz nie wiem czy to pzrez to czy to depresja?? wogole jak to sie objawia?

Gość z tym guzkiem to
moze byc nic groznego.

Gość jatez tak mialam
mozliwe ze to lekka depresja ja tez tak mialam czulam sie okropnie wyszukiwalam chorob u siebie zyc mi sie nie chcialo byly lepsze i gorsze dni czem czulam sie naprawde zle zmeczona nie mialam sily nic mi sie nie chcialo wszystko wydawalo sie byc bez sensu lekarka kazala brac deprim pomoglo do tego duzo slonca spacery aktywne spedzanie czasu to naprawde moze zdzialac cuda :) musisz wychodzic z mala z dmou jak najczesciej nawet jak nie masz ochoty to zmus sie i idz po powrocie z dlugiego spaceru humorek bedzie lepszy :) u mnie przynajmniej dzialalo i badania tez warto zrobic nie u tego lekarza to u innego powodzenia :)

Denerwuje cię... kto? Narzeczony? :O Czy ja dobrze widzę? :o A gdzie pan MĄŻ??? :O Czyżbyś nie miała męża? :O Heheh, wszystko jasne :O Która panną będąc dziecko rodzi, potepiona na wieki będzie i widocznie sama to czujesz, wstydzisz się swego poniżającego położenia, cóż, cóż :O Pocieszenia dla ciebie nie ma :O Będziesz przechodziła piekło za życia, cóż :O Dobra matka nie ma depresji, tylko taka, któa o dziecku nie myśli, jeno o seksie i nie dba o swoje prowadzenie :O Wstyd, wstyd :O