Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLAYBOY MEN

PLAYBOY GIRL

Polecane posty

Gość 1111111111111111
ulala

Gość erotoman4637
kocham dziewczyny playboya

Gość erotoman4637
piekne cycki

Gość SCIEMA123
sciema

Gość SCIEMA123
sciemaaa

Gość tralalallalalal
przy takim retuszu to i ja bym była taka piekna hihihi ale do rzeczy...po 1 ma bardzo krótką szyję co wydaje sie ze sie garbi,ma bardzo wysoko kosci miednicowe co wydaje sie ze ma oponki :) ma bardzo dziwne sutki, takie nie ładne ...ja mam lepsze:) i twarz mi sie kompletnie nie podoba....na jednym mi sie podoba ale tak to zadna rewelacja :)

Gość nie no wymiekam
heheh to az smieszne jak ludzie wszedzie sie potrafia doszukac wad, zeby tylko sie dowartosciowac. juz nawet ulozenie kosci nie takie hahahha nie ma na swiecie w 100% osoby idealnej, btw czy istnieje w ogole jakis ideal?

Gość nie no wymiekam
i od kiedy to dlugosc szyi jest wyznacznikiem urody??? kazdy jest inny i mamy to co natur nam dala, az noz sie wkieszeni otwiera ze takie osoby chodza po swiecie brrr... co by tylko inna laske obsmarowac doszukujac sie jakis bzdurnych i wyimaginowanych niedoskonalosci.. ale to i tak na nic, faceci maja oczy i czy ci sie to podoba czy nie.. bedzie sie im wiele kobiet podobac, nie tylko wylacznie ty... i patrza na caloksztalt a nie kurwa na dlugsc szyi.. z takim podejsciem do drugiego czlowieka to tylko krzyz na droge i oby ciebie te znikt nie szanowal

Gość nie no wymiekam
no widac ze photoshop.. ale to jak wyglada w realu oceniac nie bede bo nie wiem... a od fotek to co wy chcecie.. figura bardzo ladna, twarz nie jakas powalajaca, ale ma oczy, nos, usta wszystko na miejscu... ogolnie bardzo ladna - takze straszna zawisc ze strony osob co wyszukaja jakis bzduny detal i odrazu na tej podstawie ze brzydka... smieszne, bo kazdy ma oczy i widzi ze paskuda to ona napewno nie jest.. aa i najwazniejsze to jeszcze podkreslic ze sie jest ladniejszym hahah