Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonikkk

ciaza czy nie??

Polecane posty

Gość balonikkk

kobitki od ktorego tygodnia lekarz moze wykryc ciaze?? byla u lekarza podajrze jakbym byla w 3 tyg ale lekarz powiedzial" to raczej nie jest ciaza" przepisal antybiotyk i lekai przeciw zapalne bo byl jajik chory teraz znow boli obiajwy mam ciazowe boli glowa klucie w brzuchu mam zachcianki mam mdlosci bola piersii..... dodam ze przepisal mi anty ale ich nie wzielam bo sie boje ze to ciaza... prosze o jakas porade

mysle ze raczej by wykryl ciaze, mnie tez klulo strasznie poza tym nie mialam zadnych objawow, usg wykrylo u mnie bardzo wczesna ciaze bo 2 tygodniowa, wiec jesli gin mowi ze to nie ciaza to moze miec racje...

Gość balonikkk
aha to czy te objawy moga byc dalej spowodowane tym jajnikiem?? dodam ze wykryto u mnie guza na piesi... wiec i stres jest okres tez mam taki sobie nie mam wilkiego krwawienia... teraz powiennam dopiero dostac czy warto robic test?? dodam ze przed wizyta robila 2 i byly negatywne

wcale nie musi wykryc tak wczesnej ciazy. ja mialam robione usg w4 tygodniu i nic nie bylo widac a tydzien pozniej czyli w 5 yl juz pecherzyk.

Gość balonikkk
aha ogolnie jestem juz mama ale pierwsza ciaza byla planowana i dowiedzialam ze w 6 tyg ale juz wczesniej wiedzialam z testu wiec teraz juz sama nie wiem do mojego lekarza ciezko sie dostac bo przyjmuje 2 razy w tyg ;/ chyba bede musial skorzystac z innego...

Jest wiele objawow takich samych na rozne rzeczy, moze to byc jajnik, moga byc rozne rzeczy a moze byc tez ciaza, jak ja sie dowiedzialam o tej dwutygodniowej to lekarka powiedziala mi tez ze jak dostane okres to bedzie to naturalne poronienie ktore kazda kobieta przechodzi tylko o tym nawet nie wie ze byla w ciazy...nie wiem co Ci powiedziala o tym jajniku? moze przejdz sie jeszcze do kogos za pare dni, moze bedzie juz cos wiecej widac...

Gość pula
hej. w 2 dzien owulacji kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia czy moge byc w ciazy odpiszcze prosze

Gość balonikkk
no wsztsko wsazuje na ciaze tak jak w pierwszej te same objawy, a mialam stan zapalny jajnika i 2 tyg "terapie" nie powiem pzrerwalam ja poniewaz zle sie czylam od czopkow;/ poprostu nie znosze ich... chyba pozostaje zbadac sie jeszcze raz

Gość do pula
kobito to usiadz teraz na fotelu, rozłóż nogi i teraz cię badam, wiesz tak wirtualnie też można bo ja wróżka jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!